Niebora Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Mam koła na oryginalnych, stalowych felgach i okazuje się, że na zwykłej przystawce ze stożkiem nie można ich dobrze ustawić. Potrzebna jest przystawka z flanszą na 6 śrub. Czy wie ktoś gdzie mają taką w Lublinie ? A może jest inny sposób ? Będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kody Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Jezeli szukasz innych rozwiazan to moze to? sorki nie wkleilem linka http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/13/6846.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niebora Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 Dzięki za info. Czy wiesz jak sprawdza się to rozwiązanie w praktyce ? Szukałem trochę na forach ale znalazłem niewiele. Podobno stalowe kulki rdzewieją, inne znowu niszczą oponę od środka. Nie słychać żeby metoda była powszechnie używana choć teoretycznie wydaje się lepsza od tradycyjnego wyważania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OFF-ROADER Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Czy wiesz jak sprawdza się to rozwiązanie w praktyce ? Używam od 2 lat ... bardzo pozytywnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.