kules Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Taka mgiełka na sekunde to dla mnie osobiście masakra, jakiś wrażliwszy jestem widocznie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Również polecam polskie Motgumy-y, pracują cichutko i nie rozmazują, cena za komplet niecałe 30zł, rozmiar z przodu 600mm i 350mm, z tyłu docinam i wymieniam samą gumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Niestety moje Unipointy poszły do kosza zaledwie po pół roku używania. Najpierw ta mniejsza zaczęła skakać po szybie, a dzisiaj obydwie jak zaczęły skakać, myślałem że nie dojadę do chaty. Coś mi podpowiedziało, żeby starych nie wyrzucać. Zaraz je zamieniłem. Muszę coś kupić. Może ktoś ma namiar na jakieś konkretne co z rok wytrzymają , a może dłużej. O Motgumach już wiem może inne? Edytowane 5 Października 2012 przez janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Zawsze dość dobrym i pewnym wyborem są wycieraczki Bosch. Mają też "tanią" linię Bosch ECO, która jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 U mnie też duża zaczyna podskakiwać Ale na zimę nie opłaca się wymieniać,trzeba przeczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Zawsze dość dobrym i pewnym wyborem są wycieraczki Bosch. Mają też "tanią" linię Bosch ECO, która jest ok. Też tak mi się wydaje. Rozejrzę się za nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniak Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 z tylną jest kapa, bo narazie na rynku nie widziałem zamienników, trzeba uderzac do ASO. Podobnie niestety jest w Toyocie :/ żeby używać standartowych trzeba zmienić ramię wycieraczki. Tylko problem jest taki że te nieoryginalne ramiona(i nissan i toyota) wyglądają jak zajumane z seicento ;/ No to mam dla Was niespodziankę . jest tylna jak ulał ...http://e-wycieraczki.pl/nissan/note/c,35968,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No to mam dla Was niespodziankę . jest tylna jak ulał ...http://e-wycieraczki.../note/c,35968,1 Ty zły i brzydki człowieku!! teraz to piszesz? Teraz? Nie mogłeś 2 dni wcześniej? To ja tu w deszczu, wilki jakieś, wymieniam gumę we wycieraczce, a ten trzyma takie informacje i się nie dzieli... :-P Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja kupiłem na przód ALca jak na zdjęciu. Opnia po kilku dniach - są OK koszt niewielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 O wycieraczkach Alca pisaliśmy wielokrotnie. Przyzwoita jakość za bardzo przyzwoite pieniądze. Śmiało można brać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Właśnie dzisiaj kupiłem wycieraczkę ALCA w Tesco. Cena 13 zeta. Jest OK. A za tę cenę nawet bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Nie wiem czy wiecie, ale Alca ma też wyższą półką wycieraczek - taką klasę premium. Produkty takie są brandowane jako Heyner. Nie używałem i prawdę mówiąc nie widziałem, ale mój kolega kupił w jakiś sklepie motoryzacyjnym przy stacji benzynowej i bardzo sobie chwali. Żałuje, że nie kupił kilku kompletów, bo cena też jest atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 http://allegro.pl/pioro-wycieraczki-heyner-allseasons-600-mm-plaskie-i2816485758.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tu jest akurat bezramkowa, ale klasyczne ramkowe, też mają w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Nie wiem czy wiecie, ale Alca ma też wyższą półką wycieraczek - taką klasę premium. Produkty takie są brandowane jako Heyner. Nie używałem i prawdę mówiąc nie widziałem, ale mój kolega kupił w jakiś sklepie motoryzacyjnym przy stacji benzynowej i bardzo sobie chwali. Żałuje, że nie kupił kilku kompletów, bo cena też jest atrakcyjna. Alca ma też specialne/bezramkowe na zimę "winter"są świetne.Niestety u nas w kraju ich nie widziałem,a w Schwedt kosztują 12 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jak na naszą kieszeń prawie 50 PLN za wycieraczkę to trochę drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Gdyby ktoś szukał płaskich wycieraczek z firmy ALCA (takie jak na dołączonej fotce - Super Flat Graphite) to są dostępne w ... Castoramie. Cena 16 zł/sztuka. Kupiłem sobie dzisiaj 2 na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jak się sprawują ? Opinie o bezramkowych są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jak się sprawują ? Opinie o bezramkowych są różne. Dzisiaj dopiero założone, więc trudno coś powiedzieć. Ale za kilka dni podzielę się opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja ich używam w tiidzie i k12 są OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja cały czas używam bezramkowych i jest OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 a jakie rozmiary bezramkowych Alca są potrzebne ? Pytam, bo ja zawsze z miarką chodzę po wycieraczki takie tradycyjne Alca i są super, ale bezramkowe czy nie są za nowoczesne do bryły Note ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 600mm nr fabryczny 288909U100 +350mm nr fabryczny 288909U110 +300mm nr fab.28790EA000 za nowoczesne?o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Szyba w Note jest dość "płaska" co sprawia, że praktycznie wszystkie wycieraczki dobrze przylegają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 A wystarczyło zerknąć na pierwszą stronę tematu i drugi post...wszystko jest tam podane we właściwych mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi