Gość alf Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 jak wymienic żarówkę w prędkosciomierzu, tzn. co odkręcic żeby sie tam dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 robilem to juz X razy, znaczy sie dobieralem do dechy w zwiazku licznikiem. Wiec odkrec dwe sruby mocujace nawiewy, potem szaprnij zeby z 2 zatrzaskow zeskoczyly, odkrec 2 srubki nad zegarami, opusc kierownice, wyjmij obudowe , potem 3 srubki i masz zegary , z tylu bez problemu znajdziesz zaroweczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alf Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 wiec odkrec dwe sruby mocujace nawiewy, dzięki, ale ktore nawiewy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Musisz odkręcić poprostu konsolę środkową, nad opkrętłami nawiewu masz dwa wkręty, odkręć je, pote szarpnik za konsole, reszta jak opisał kolega Ynio. P.S. Było o tym wałkowane na forum wiele razy, co zrobić krok po kroku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miki6236 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Witam, ja odkręcałem już wiele razy tablice, doszedłem do żaróweczek, ale jak je wyjąć - nie chciałem na siłę pociągnąć - gdyż na siłę to zawsze wszystko psuje - zatem jak się do nich dobrać? czy mają one jakieś mocowanie? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Musisz przekrecić delikatnie oprawką, a napewno ją wyjmiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ves Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Witam, ja odkręcałem już wiele razy tablice, doszedłem do żaróweczek, ale jak je wyjąć - nie chciałem na siłę pociągnąć - gdyż na siłę to zawsze wszystko psuje - zatem jak się do nich dobrać? czy mają one jakieś mocowanie? :? alez nie zepsujesz tak od razu, :!: troche poruszac wystarczy, przewaznie w lewo i wychodzi elegancko tiko na ich laczenia uwage nalezy zwrocic, abi stikaly. :roll: pozdrow600 i reszte takze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 hej - dolacze to tego pytania. czy ta instrukcja obejmuje tez wymiane innych zarowek deski rozdzielczej - konkretnie Airbaga? Z tego opisu to takie proste sie wydaje - w ksiazce analogiczny opis obejmuje kilka stron i zaczyna sie od rozebrania tunelu miedzy fotelami a konczy na odpinaniu ukladu poduszek powietrznych i zdejmowanu kierownicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Instrukcja obejmuje wymianę każdej z żarówek mieszczącej się w zegarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 to ja mam jeszcze jedno pytanko w tym temacie. jakie to zarowki (pytam o te od poduszki pow. konkretnie) - jak o nie pytac w sklepie? wolalbym rozkrecic konsole, wymienic co trza majac juz kupione nowe zarowki i skrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi