hugh_h Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ukręciłem szpilkę mocowania koła w D21 z przodu, co z tym da się zrobić, czy szpilki można wybić czy są wkręcane? czy ktoś wie gdzie kupić? czy może szukać używanej piasty? samochód w ciągłym użyciu, wiec jak ktoś coś wie to proszę niech pisze bo jakoś tak z lekkim niepokojem jeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coco27 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam! W takim przypadku chyba bedziesz musiał zmienic piaste.Nie wiem czy da rade wybic ta szpilke.Ale warto sie dowiedziec ,może da rade to naprawic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ukręciłem szpilkę mocowania koła w D21 z przodu, co z tym da się zrobić, czy szpilki można wybić czy są wkręcane? czy ktoś wie gdzie kupić? czy może szukać używanej piasty? samochód w ciągłym użyciu, wiec jak ktoś coś wie to proszę niech pisze bo jakoś tak z lekkim niepokojem jeżdżę. Każda szpilka jest wymienna do pickupa coś koło 20 zł w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 dało się wymienić bezproblemowo szpilka 11,50 w nissanie, później napisze jak wyglądała wymiana Opis jak się uporałem z tym jest tutaj http://nissan-pickup-d21.prv.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coco27 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam! Bardzo dobrze ze udało ci sie wymienic szpilke bez zadnych problemow.Jak urwe ktorąs w swoim nissanie to bede wiedział ze mozna ja wymienic bez wymiany całej piasty.ps bardzo dobry opisy całej operacji Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqu Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam, mam małe pytanko i chyba do tych szpilek będzie trochę pasowało Czy jest różnica między nakrętkami do felg stalowych i aluminiowych? Niedawno kupiłem Terrano i w czasie jazdy odkręciło mi się lewe przednie koło. Felgi alu i tak się zastanawiam co mogło być przyczyną... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.