Gość bodzio_psi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam zapaliła mi się kontrolka hamulca ręcznego pomimo ze nie był on zaciągnięty stan płynu hamulcowego ok. Komputer pokazał błąd 95 po jego skasowaniu kontrolka zgasła. Problem w tym ze nie wiem co oznacza 95 bo niema go na liście kodów błędów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lsdynx Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 U mnie jest podobny problem. Mianowicie przy mocnym hamowaniu hamulcem noznym blysnie kontrolka recznego czasem raz czasem kilka razy. Nie mam pojecia to to moze byc, a wszystko z hamulcami jest ok. Nie sprawdzalem co to za blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 U mnie jest podobny problem. Mianowicie przy mocnym hamowaniu hamulcem noznym blysnie kontrolka recznego czasem raz czasem kilka razy. Nie mam pojecia to to moze byc, a wszystko z hamulcami jest ok. Nie sprawdzalem co to za blad. dolej płynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Musiałeś źle policzyć albo znowu jakiś czarodziejski kod tak jak 144 Dolej płynu na max i posprawdzaj tłoczki czy się któryś nie blokuje Może klocki się już kończą. diesel ma pompę Vacuum Posprawdzaj szczelność przewodów od podciśnienia Temat wielokrotnie wałkowany Następnym razem użyj szukajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bodzio_psi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Liczyłem chyba z dziesięć razy i było 95 sam się dziwiłem. Dolewanie płyny nic nie pomogło tylko po wykasowaniu błędu kontrolka zgasła i na razie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.