at76 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 W lutym kupiłem QQ 1.6 Acenta model 2009 i od początku przy starcie klimatyzacji wydobywa się mało przyjemny zapach. W ostatnim okresie to się nasiliło ale tylko przez krótką chwilę po włączeniu. Może to być spowodowane tym że samochód od grudnia stał na placu salonu i złapał "grzyba". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awol Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 U mnie od nowości nic nie śmierdzi ale klimy nie wyłączam przez cały rok (wiadomo zimą szyby nie parują), a po roku odkaziłem ją w serwisie przy okazji przeglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 W lutym kupiłem QQ 1.6 Acenta model 2009 i od początku przy starcie klimatyzacji wydobywa się mało przyjemny zapach. W ostatnim okresie to się nasiliło ale tylko przez krótką chwilę po włączeniu. Może to być spowodowane tym że samochód od grudnia stał na placu salonu i złapał "grzyba". Też tak miałem na początku ale samo przeszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PawelKPL Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 W lutym kupiłem QQ 1.6 Acenta model 2009 i od początku przy starcie klimatyzacji wydobywa się mało przyjemny zapach. W ostatnim okresie to się nasiliło ale tylko przez krótką chwilę po włączeniu. Może to być spowodowane tym że samochód od grudnia stał na placu salonu i złapał "grzyba". kup sobie coś takiego, bardzo łatwe w obsłudze i powinno wyżreć wszystko: http://www.micksgarage.ie/proddetails.aspx?pid=165705&pk=2278D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.