krzysiek_09 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam kupiłem po raz kolejny K10 i mam pytanko jeśli wywale katalizator i w jego miejsce wspawam kawałek rurki to czy będe miała z tego powodu jakieś problemy na przeglądzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam kupiłem po raz kolejny K10 i mam pytanko jeśli wywale katalizator i w jego miejsce wspawam kawałek rurki to czy będe miała z tego powodu jakieś problemy na przeglądzie ? witam mogą się czepiać chociaż nie muszą najlepiej to wykręcić katalizator wyskrobać z niego wszystko i wstawić pusty lub na wspawaną rurkę nałożyć obudowę katalizatora aby wyglądało jakby katalizator był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość micra96 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Chyba że będziesz mieć pecha i sprawdzą Ci czystość spalin, to wtedy nie wiem czy podbiją przegląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.