krzysiek_09 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Witam kupiłem po raz kolejny K10 i mam pytanko jeśli wywale katalizator i w jego miejsce wspawam kawałek rurki to czy będe miała z tego powodu jakieś problemy na przeglądzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Witam kupiłem po raz kolejny K10 i mam pytanko jeśli wywale katalizator i w jego miejsce wspawam kawałek rurki to czy będe miała z tego powodu jakieś problemy na przeglądzie ? witam mogą się czepiać chociaż nie muszą najlepiej to wykręcić katalizator wyskrobać z niego wszystko i wstawić pusty lub na wspawaną rurkę nałożyć obudowę katalizatora aby wyglądało jakby katalizator był Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest micra96 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Chyba że będziesz mieć pecha i sprawdzą Ci czystość spalin, to wtedy nie wiem czy podbiją przegląd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.