Gość wasyl79 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem N16 2.2 diesel z 2002 roku.Czy orientują sie państwo czy w ogóle można dorobić kluczyk z NATS i pilotem do centralnego na terenie Warszawy poza ASO??? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Deeno Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Tez bym chcial wykonac taki manewr w Mikrze ale obawiam sie ze tylko ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Chyba tylko ASO może coś takiego dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 kluczyk mozecie kupic i dorobic sami (kiedys widzialem "czyste" na allegro po 80 zł) ale NATS moze zaprogramowac tylko ASO i to koszt od 100zł do 250zł (zalezy od konkretnego ASO). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 mi się wydaje, że można dorobić także w prywatnym zakłądzie ale głowy nie dam... poza tym słyszałem, że dorobienie kluczyka w ASO z NATS, w przypadku gdy nie masz blaszki z numerem to koszt około 900 złotych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja swoj kluczyk dorobilem w zwyklym zakladzie do dorabiania kluczy bo mam jeszcze STALY kod w kluczyku Wy juz macie zmienny i nie kazdy zaklad ma odpowiednie urzadzenie ale warto popytac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Na kluczyku mam napisane NATS, czy moge dorobic kluczyk w normalnym zakladzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiesiek Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Na kluczyku mam napisane NATS, czy moge dorobic kluczyk w normalnym zakladzie ???? Ja za dorobienie kluczyka do N15 przed liftem zaplacilem 99 zl (cena w punkcie uslugowym w centrum handlowym). Powinienes miec ta sama wersje NATS. Kluczyk to nie problem - to moze zrobic byle slusarz, musisz sie zapytac czy zaprogramuja "pastylke" z kodem wewnatrz kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Ja tez mam kluczyk z napisem NATS. Musisz sie spytac czy Ci zaprogramuja kluczyk !! Wisiek 99zl to bardzo dobra cena ja placilem 150zl ale to 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 dobry temat, bo jestem właśnie na etapie poszukiwań pilota do NATSa....gdzieś mi zaginął....chodzi mi głównie o ew. problemy z ubezpieczalnią (AC) gdyby coś się nie daj Boże stało...czy sam pilot to też sprawa serwisowa? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 jasne, że możesz dorobić to w każdym zakładzie dorabniającym klucze, który dorabia klucze kodowane. A ten cały NATS to nic innego jak immobiliser w kluczyku. Potrzebny jest kod jedynie - masz go na blaszcze dopięty do kluczu, a także wklejony w książkę serwisową. Bez ASO się obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 w "zwyklym "zakladzie mozna dorobic kluczyk i zakodowac do do Almerek z przed liftingu, po lifcie zrobili zmienny kod w NATS-ie i juz raczej trzeba udac sie do serwisu. Monia Ty to tym bardziej musisz udac sie do serwisu jak Ci zginol bo musza Ci dorobic po numerach tak jak kolega Saki napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 86Mateusz Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Chciałbym dorobic kluczyk NADS lecz niemam kodu Gdzie moge to zrobic?? mieszkam na terenie woj Pomoskego Jaki bedzie ew. koszt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serleon Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Na śląsku - w Zabrzu w serwisie nissana biorą około 250zł - trwa to godzinę - programują kluczyk który masz i nowy - tak, że poprzedni ewentualnie zgubiony jest bez użyteczny dla potencjalnego znalazcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elgreen Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 a powiedzmy jak mam kluczyk ktory otwiera zamek odpala auto - ale nie dziala przycisk wylaczajacy alarm. Co wtedy radzicie robic ? (wymienilem stycznik waldliwy i dalel nie moge wylaczyc alarmu tym kluczykiem - moge jedynie wlaczyc alarm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PauliK Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem N16 2.2 diesel z 2002 roku.Czy orientują sie państwo czy w ogóle można dorobić kluczyk z NATS i pilotem do centralnego na terenie Warszawy poza ASO??? Dziękuję i pozdrawiam Ja kiedyś pytałem w ASO o możliwość dorobienia kluczyka do nru fabrycznego (poprzedni własciciel gdzieś zagubił). Koszt takiej przyjemności to jak mi podano ponad 900 zł. Na szczęście mój zapasowy kluczyk się odnalazł i nie musiałem dorabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Nissan Warszawa ul. Ostrobramska, dorobienie nowego kluczyka + nowa gumka na kluczyk to koszt ok 150 zł. Czas - półtora dnia. Info od nich z połowy grudnia kiedy wymienialem wszystkie płyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elgreen Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nissan Warszawa ul. Ostrobramska, dorobienie nowego kluczyka + nowa gumka na kluczyk to koszt ok 150 zł. Czas - półtora dnia. Info od nich z połowy grudnia kiedy wymienialem wszystkie płyny Jaka gumka ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Nissan Warszawa ul. Ostrobramska, dorobienie nowego kluczyka + nowa gumka na kluczyk to koszt ok 150 zł. Czas - półtora dnia. Info od nich z połowy grudnia kiedy wymienialem wszystkie płyny Jaka gumka ?! moze być recepturka :diabel2: a poważnie, gumka, która jest na kluczyku do auta, gumka, którą naciskasz otwierając auta no i w końcu, gumka, która lubi się wycierać i dziurawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi