Gość dario38 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 witam,w moim nowym nabytku X-trail słysze szum w tylnym napędzie.czym szybciej tym bardziej go słychac.najbardziej jest słyszalny przy 120.czy w kazdym tak słychac czy jest to oznaka ze cos jest nie tak?czy to szymi napęd czy moze łozyska w piastach do wymiany? witam,w moim nowym nabytku X-trail słysze szum w tylnym napędzie.czym szybciej tym bardziej go słychac.najbardziej jest słyszalny przy 120.czy w kazdym tak słychac czy jest to oznaka ze cos jest nie tak?czy to szymi napęd czy moze łozyska w piastach do wymiany? takie macie idealne samochody?nikomu nic nie szumi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek123 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 witam,w moim nowym nabytku X-trail słysze szum w tylnym napędzie.czym szybciej tym bardziej go słychac.najbardziej jest słyszalny przy 120.czy w kazdym tak słychac czy jest to oznaka ze cos jest nie tak?czy to szymi napęd czy moze łozyska w piastach do wymiany? takie macie idealne samochody?nikomu nic nie szumi? Mi też coś szumi ale nie moge zlokalizować co, także przyłączam się do pytania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LaikManiek Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witaj Pewnie że czasami coś szumi zgrzyta i prycha ale i tak rzadziej niż w mojej poprzedniej lagunie 2. A POWAŻNIE czy napewno to napęd a nie np. łożysko w tylnym kole, ja myślałem u siebie że tylny most mi się rozleci a to tylko łożysko wtylnym prawym kole, oby i u ciebie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość georg890 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam wszystkich. W moim samochodzie było podobnie, i co sie okazało, łożysko sie rozleciało, i potrzebna była wymiana na nowe. Koszt oryginalnego(nie polecam zamienników) 350 zł plus robocizna. Szerokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.