Gość joda Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam. Nabyłem Navarze D 40 2.5 diesel w Automacie. I zauważyłem że podczas jazdy z prędkością ponad 60 km/h gdy przyśpieszam słychać jakieś wycie, jak ujmę gazu to cisza. Nigdy z taką skrzynią nie miałem styczności dlatego pytam. Proszę o opinie użytkowników aut z takimi skrzyniami, może to normalne i szukam dziury w całym. Nie jest to raczej charczenie wybitego łożyska. A może jeszcze ktoś wie co to tak wyje? Dziękuje za każdą podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ivet Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 mam dokładnie to samo ...czasami po wrzuceniu na luz wycie słychać przy większych obrotach silnika. Są dni że wycie zanika całkowicie. Nie doszedłem co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaj666 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam. Nabyłem Navarze D 40 2.5 diesel w Automacie. I zauważyłem że podczas jazdy z prędkością ponad 60 km/h gdy przyśpieszam słychać jakieś wycie, jak ujmę gazu to cisza. Nigdy z taką skrzynią nie miałem styczności dlatego pytam. Proszę o opinie użytkowników aut z takimi skrzyniami, może to normalne i szukam dziury w całym. Nie jest to raczej charczenie wybitego łożyska. A może jeszcze ktoś wie co to tak wyje? Dziękuje za każdą podpowiedź. Może to być łożysko podporowe półosi napędowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joda Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 W moim przypadku, to most wyje. Mam już drugi na części. Z dwóch niebawem wieczorkiem jeden dobry poskładam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.