Gość czopochrup Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 http://www.japan-partner.com/Auto/4358/Nis...r-for-sale.html o marzenie :xxxx hehe u nas w zyciu takiego czegos nie bedzie niestety ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Tutaj troszkę więcej http://foto.drom.ru/498/ [ Dodano: Pią 12 Paź, 2007 18:17 ] A zobaczcie tutaj http://foto.drom.ru/5856/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ciągną od anglików, jak nasi. Tyle, że u nich nikt nie zwraca na to uwagi, gdzie kierownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam13 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 poza lusterkiem z tyłu całkiem,całkiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUETEC Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 To tylne lusterko jest raczej charakterystyczne dla Japonii. Dlatego te autka mają kierownika po prawej stronie. Na dalekim wschodzie Rosji jest pełno samochodów z kraju kamikadze... Mają trochę bliżej niż na "nasze" Wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Dzisiaj wyczytałem, że 1.6 robili także z zawieszeniem niezależnym. :zdziw: Nie widziałem, ale wyczytałem - podobno książki są mądre - i tak tam napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam13 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 wymieniałem dzisiaj płyn chłodzący i odłączyłem wiatrak pod silnikiem , zapalam auto aby odpowietrzyć cholera świeci ciśnienie oleju , co jest grane sprawdziłem olej stan ok. krąrzyłem dobre 20 minut medytując o co tu biega ,okazuje się że kontrolka idzie przez wiatrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 W wyposażeniu sereny wszytko jest możliwe oglądałem na szrocie serene mającą niezależne zawieszenie, automatyczną skrzynie silnika już nie było a właściciel złomu poinformował ,że był to dizel.Auto to miało fajne nawiewy na tył-umieszczono je w uskoku podsufitki zaraz za głową kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ja jak zaparkowałem swoją Serene w pracy po powrocie z urlopu na parkingu to dopiero była sensacja, wszyscy się zbiegli i Serena miała swoje 5 minut. Generalnie wszystkim się podobała. A najbardziej patent z silnikiem między fotelami, jak to kolega podsumował w czasie "czołówki" przynajmiej ci silnik do środka nie wleci bo już tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Auto to miało fajne nawiewy na tył-umieszczono je w uskoku podsufitki zaraz za głową kierowcy Wszystkie tak miały jeśli posiadały szyberdachy i pięcioro drzwi. Chyba..., bo pewnie nie zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Tak wyczytałem w Workshop-ie. Spotkałem się już w niektórych katalogach części z podziałem 1.6 B na roczniki 90-92r; 92-94r.;94-96; 96-00. Przy rocznikach jeszcze jakieś dopiski np. IRS. Podam jeszcze jeden przykład. Ostatnio szykuję się do wymiany pasków wielorowkowych. Katalogi jedne podają, że dwa są tego samego rozmiaru a jeden trochę dłuższy, a znowu inne, że trzy są różnego rozmiaru. I weź tu kup. Na starych wychodzi, że dwa są takie same. Któremu katalogowi wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 A oto eklogiczna wersja Sereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Tak ekologiczna, że ją nawet nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Kurcze no nie moge załadowac foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 lol hyhyyhhyhyh xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Nie mam foty , ale dziś w Szczecinie jechałem za Lotto mobilem zamontowanym na Nissanie Vanetce na warszawskich tablicach. [ Dodano: Sro 26 Mar, 2008 18:03 ] Ta Vanetka ma swoje lata ale jak widać wygląda nieżle. [ Dodano: Sro 26 Mar, 2008 18:03 ] NO znowu mi coś nie wyszło z załaczeniem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi