Gość marianello Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam Mam pytanie ile wyniosły do tej pory Wasze koszty związane z naprawami w jednostkach napędowych i mechanizmach przekazywania siły napędowej w diesel-kach w T30 (ew.T31). Oczywiście jeżeli nic to też napiszcie, zrobimy małą dieslową statystykę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kogut776 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 T30 114 KM 2002R-mam go dwa lat,przebieg 182000 w tym ja zrobiłem 45000 tys oprucz żarówki z przodu i klocków nie wymieniałem nic,w przyszłym tygodniu mam do wymiany tarcze,,sory łączniki stabilizatora z tyłu wymieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolomario Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 T30 114 KM 2002R-mam go dwa lat,przebieg 182000 w tym ja zrobiłem 45000 tys oprucz żarówki z przodu i klocków nie wymieniałem nic,w przyszłym tygodniu mam do wymiany tarcze,,sory łączniki stabilizatora z tyłu wymieniałem. A możesz napisać ile Cię te łaczniki kosztowały. Swojego X-Trail'a mam od niedawna a że zrobił już 120tyś to zrobiłem mu kompletny serwis. Ogólnie autko trzyma się bardzo dobrze i jedyna sugestia w raporcie z serwisu to tylne łączniki stabilizatora, które mają lekki luz na tulejach (?). Chciałbym wiedzieć ile taka wymiana będzie mnie kosztować. Dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.