Gość marlas666 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 witam proszę was powedzcie mi co mi jest potrzebne z GT do SLX żeby było GT zaznaczam że przekładam cały silnik !! brać skrzynie od GT czy może zostac od SLX ?? heble od czego ?? mogą zostać te co są czy też swapowac ?? i co z instalacja proszę o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Przy naszej przeróbce SLX-a na GT/VE wyleciało prawie wszystko. Została praktycznie tylko skrzynia biegów. Deska, kiera, zawieszenie, elementy wnętrza, wydech, wiąchy i oczywiście motor VE. Praktycznie nic nie pasowało. Mam teraz stary samochód w nowej budzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marlas666 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Deska, kiera, zawieszenie, elementy wnętrza, wydech, wiąchy i oczywiście motor VE czyli to musze zabrać z GT odrazu ?? a deska nie będzie pasowac ?? siedzenia itp to odrazu chyba nie trzeba ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Wnętrze to sprawa indywidualna. Deska i kierownica niestety nie podeszły i musieliśmy wymienić, z czego jestem bardzo zadowolony. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marlas666 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 a czemu kierownica nie podeszła ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Pooglądaj i poczytaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/57465-ruda-p10-slx-p10-gtve-213km227nm/page__st__40 Odnośnie kiery, to wymienialiśmy komplet z dechą, z czego jestem bardzo zadowolony. Zwłaszcza elektryka i złączki miały znaczenie. Różnice w obu modelach były spore. Zwłaszcza, że SLX 1996 po lifcie, a GT 1994. Ponad miesiąć w zaprzyjaźnionym warsztacie! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.