Gość blackberry Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 troche smieszny ten Juke... jak taka micra jako ten monster car ale nie jest zle, a jak na moje oko (nie kieszen ;p) cena tez jest wpolmierna do pojazdu... filmik z Juke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Potwierdzam całkiem przyjemnie się jeździ a przyśpieszenie jest rewelacyjne. A co do ceny to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Niestety nie. Miałem przyjemność jeździć tylko w trybie normal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nawet przy podstawowym silniczku czułem różnicę na różnych trybach, najprzyjemniej sie jedzie na trybie sport rzecz jasna Przełączenie na tryb eco zabiera sporo mocy ale coś kosztem czegoś.. Jednakże ja preferuję przyjemność z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 A wykończenie jest bardzo tandetne jak w K12 czy jest lepiej ? Niech się wypowiedzą ci co mieli styczność z autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgadzam się- wykończenie na bardzo przyzwoitym poziomie. Ogólnie bardzo mi wpadł w oko.. gdyby nie ta cena.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) Jakość wykończenia Juke według mnie świetna.(nowa micra którą wczoraj oglądałem słabiutko,a do tego taka nijaka ale wreszcie dzięki temu nie tylko dla pań),Największe zaskoczenie(poza szokującą ceną)to ilość miejsca,szczególnie z tyłu.Mam 184cm wzrosyu a siedzi się mimo odsuniętych foteli przednich na maxa,BARDZO WYGODNIE,jak na tak male auto szok.Tylko ta cena ale myślę że poleci juz niedługo w dół.Ja już zdecydowałem (a wlaściwie moja pani)że jak cena "zelży"to ją biorę w miejsce K12 Edytowane 24 Listopada 2010 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekjw77 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 To jest auto które bym chciał mieć ( jeszcze nie teraz)ale bedzie to następca mojej Tino. Nissan zostawił za sobą całą grupę aut europejskich zwłaszcza grupe VW daleko w tyle w stylizacji .To auto jest po prostu fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seewolf Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 (edytowane) Na początku jak zobaczyłem go na zdjęciach, to stwierdziłem - dziwoląg. Jak Nissan chce to sprzedawać i komu? Kiedy przymierzałem się do zamówienia swojego Qashqaia, to zobaczyłem JUKEa pierwszy raz na żywo w salonie. Stwierdziłem że jednak nie jest aż tak brzydki jak na zdjęciach. Przy okazji kolejnej wizyty w salonie, przyjrzałem mu się bliżej i faktycznie na żywo wygląda interesująco. Teraz gdy oglądam filmy czy widzę go na drodze, stwierdzam że jest całkiem niezły i zaczynam rozumieć jego rosnącą popularność. Nie kupiłbym go, bo jest to raczej autko dla kobiet lub młodych ludzi, którzy mają trochę inne wymagania co do możliwości i wyglądu auta, ale nie powiem teraz że jest to dziwoląg. Cena jest bardzo wysoka, ale jest to koszt ekstrawagancji i orginalności. Co do wyposażenia, to brakuje napędu 4x4 dla uboższych wersji wyposażenia i dla słabszych silników. Myślę że jest to po cenie największy minus dla JUKEa, choć niewątpliwie nie możliwości terenowe stanowią o popularności tego auta Edytowane 1 Marca 2011 przez Seewolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 (...) choć niewątpliwie nie możliwości terenowe stanowią o popularności tego auta ...i tutaj się z Tobą zgodzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baxol Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Cena jest wysoka, ale to bardzo udany samochód - świetnie się prowadzi, ma doskonałe hamulce, a w wersji 1,6 190KM świetne przyśpieszenie, przy tym wszystkim jest cichutki i wygodny. Ma ciekawą opcję jazdy sportowej ze wskaźnikiem kierunku przeciążenia, normalnej i ekonomicznej. Długo się zastanawiałem... nie wiedziałem co zrobić. Wybrałem się na jazdę próbną do warszawskiej Signelli - to była miłość od pierwszego wrażenia. Spędziłem całe godziny na rozmowie ze sprzedawcą... Miesiąc później byłem już jego właścicielem. Zakup w tym samym miejscu, gdzie jazda próbna, przyznam na dobrych warunkach. Cóż dalej... Zauroczenie trwa nadal i mam nadzieję, że nigdy nie minie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Witam wszystkich miłośników Juka. Ponieważ przymierzam się do kupna owego autka w niedługim czasie zacząłem sie trochę rozglądać na rynku. Używanych żuków jest jak na lekarstwo ( wiadomo świeży samochód) ale może się coś znajdzie. Interesuje mnie wersja benzynowa w wersji Tekna, bez turbo, chociaż jak by się trafiła okazyjna sztuka nie musi być nowa to bym się zastanowił. Moje pytanie jest jedno: zbliża się koniec roku kiedy można się spodziewać wyprzedaży rocznika 2011? Kiedy ta cena będzie najniższa w grudniu czy lepiej po nowym roku? Kwestia 3 miesięcy mnie nie zbawi. Edytowane 17 Listopada 2011 przez DanPlut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 No niby tak, ale zawsze salony opuszczają cenę jak się zmienia rocznik. Chodzi mi oto czy takie nazwijmy to rabaty są jeszcze pod koniec roku bo chcą się pozbyć rocznika 2011 czy dopiero po nowym roku jak już będzie 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Podobno obecnie sprzedaje się prawie na równi z Qashqai'em (informacja od dealera). Ciekawe jak inne salony, ale widziałem spore upusty w Centrum Motoryzacyjnym Toruńska. Na Juke z 2011 jest 7000zł upustu co daje bardzo atrakcyjną cenę. Nie wiem czy mają Teknę, natomiast od ręki na pewno widziałem Accentę 1.6 190km Dynamic + Sport za 70.000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Podobno obecnie sprzedaje się prawie na równi z Qashqai'em (informacja od dealera). Ciekawe jak inne salony, ale widziałem spore upusty w Centrum Motoryzacyjnym Toruńska. Na Juke z 2011 jest 7000zł upustu co daje bardzo atrakcyjną cenę. Nie wiem czy mają Teknę, natomiast od ręki na pewno widziałem Accentę 1.6 190km Dynamic + Sport za 70.000zł. Hmmmm... Ja dałem za Acente +dynamic+sport ale 117KM 64000PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Też świetny deal, ale widziałem w tej konfiguracji dwa takie na Krasnobrodzkiej po 63.200 tyle, że oba były srebrne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Niestety, jak to z resztą widać z waszych postow nawet te promocyjne ceny na to sympatyczne autko są zdecydowanie za wysokie - w końcu to jest malutki crossover. Za takie pieniądze można miec większego i wcale nie gorzej wyposazonego kompakta - niestety u Nissana nie ma takiego auta w ofercie. Wydaje mi się że wysokie ceny juka wynikają z faktu ze Nissan chce z niego zrobic modne autko dla nielicznych jak MINI czy seria DS Citroena :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Oczywiście, że możesz mieć za tą kwotę coś innego. Nie odbiegając daleko od bryły Kia Sportage jest ciekawą alternatywą. Możesz sprawić sobie też niezawodną Toyotę, czy też sprawdzoną konstrukcję VW Golfa VI. W zestawieniu z "malutkim crossoverem" przedstawione przeze mnie przykłady to pojazdy bez charakteru i pazura. Mini, które przytoczyłeś produkowane jest już od 12 lat, kosztuje krocie, ale dalej wygląda ekstrawagancko i ma swój styl. Corolla czy Golf z tego rocznika, z całym szacunkiem, bo bezawaryjnością biją Miniaka na głowę i nie budzą żadnych emocji. Widzisz, Juke moim zdaniem również jest autem nietuzinkowym, które nie zestarzeje się zbyt szybko i warto za to zapłaćić. Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Rockatansky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Taaaaaaaak?? ale nie wydaje mi sie że kupisz nowe auto typu Kia sportage czy Toyote czy Golfa VI za 60000zł!! Z takim wyposażeniem!! "Za takie pieniądze można miec większego i wcale nie gorzej wyposazonego kompakta..." to ja sie pytam jakiego??????? Niestety, jak to z resztą widać z waszych postow nawet te promocyjne ceny na to sympatyczne autko są zdecydowanie za wysokie - w końcu to jest malutki crossover. Za takie pieniądze można miec większego i wcale nie gorzej wyposazonego kompakta - niestety u Nissana nie ma takiego auta w ofercie. Wydaje mi się że wysokie ceny juka wynikają z faktu ze Nissan chce z niego zrobic modne autko dla nielicznych jak MINI czy seria DS Citroena :/ Taaaaaaaak?? ale nie wydaje mi sie że kupisz nowe auto typu Kia sportage czy Toyote czy Golfa VI za 60000zł!! Z takim wyposażeniem!! "Za takie pieniądze można miec większego i wcale nie gorzej wyposazonego kompakta..." to ja sie pytam jakiego??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 KIA SPORTAGE - 184KM 6MT - 102 800 PLN VW GOLF TDI-CR - 170KM 6MT - 110 320PLN TOYOTA AURIS 1,8 HSD - 136KM preSTige + naVi - 113 900 PLN NISSAN JUKE 1.6 DIG-T 190KM 6MT - 82 700 PLN ceny wziete ze stron producentow w podobnuch wersjach silnikowych i wyposazenia ... proponuje poczytac zanim sie rozpocznie dyskusje i jak juz pisalem poprzednio nikt nikogo nie zmusza do posiadania Juke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mlody666 nissanmaniak Użytkownicy 735 Postów Płeć:Mężczyzna Skąd:Płock Model:Było N15 jest I30 - czy Hyundai to ten większy i lepiej wyposażony kompakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi