Gość kondziu81 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam po raz kolejny. Jestem posiadaczem X-TRAILA ale nie wiem jaki to model. Wiecie może jak to rozpoznać?? Dodam, że nie mam elektrycznie składanych lusterek i podgrzewanych foteli, ale jest zmieniarka, sterowanie radiem w kierownicy i panoramiczny szyberdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszs Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam po raz kolejny. Jestem posiadaczem X-TRAILA ale nie wiem jaki to model. Wiecie może jak to rozpoznać?? Dodam, że nie mam elektrycznie składanych lusterek i podgrzewanych foteli, ale jest zmieniarka, sterowanie radiem w kierownicy i panoramiczny szyberdach. Jezeli mowimy o wersji T30 i jeżeli auto posiada spojler na dachu to może to być wersja sport, ja takową posiadam.. zmieniarka, brak skladanych lusterek ale bez szyberdachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kondziu81 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Nie mam spojlera na dachu, ale nie wiem czy to ważne ale mam welur- nie ma skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Het_man Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam. Wydaje mie się, że jest to wersja Luxury. Jeżeli masz ESP, Jasne wnętrze welur, szyberdach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kondziu81 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 W sumie to nie wiem czy mam ESP. Jak to ,sprawdzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Het_man Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Konsola - Kierownica - po lewej stronie na wysokosci lewego kolana - duży "guzik" ESP. Obok ESP jest regulacja wysokości świateł.Jeżeli to nie wystarczy to wyśij e-maila auta z zewnątrz i wnętrze na r.hetmanczyk@gmail.com. Pozdrawiam Het_man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Można też skorzystać z "koła ratunkowego" a'la "telefon do....." ASO. Myślę, że po podaniu nr VIN powiedzą co to za model. Można też nie dzwonić do ASO tylko na forum, np tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/13677-numer-vin-rozkodowanie-strony-internetowe/page__st__220 zapytać, i jeśli nie kolega R35 to ktoś inny rozjaśni mroki niepewnośc/niewiedzy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kondziu81 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 To ESP na pewno nie mam. Po lewej stronie mam tylko regulację lusterek i świateł. Mój numer VIN to: JN1TENT30U0018617 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marianello Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 To ESP na pewno nie mam. Po lewej stronie mam tylko regulację lusterek i świateł. Mój numer VIN to: JN1TENT30U0018617 a no właśnie, sprawdzałeś to w centrum informacji Nissana ? Ja kupiłem traila i też w ogłoszeniu było napisane, że ma ESP, potem przeglądałem sporo ogłoszeń porównując zdjęcia wnętrza, czy jest tam ten magiczny przycisk. Praktycznie tam gdzie było napisane w tych wersjach, że jest ESP to za chol...e nie widziałem tego przycisku. Też mnie to nurtuje. Czy możliwe, żeby ESP było z automatu? Gdzieś obiło mi się o uszy się załącza automatycznie powyżej 50km/h w czasie poślizgu. I kolejna sprawa to nazywa się VDC dokładnie a nie ESP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 .... Czy możliwe, żeby ESP było z automatu? Gdzieś obiło mi się o uszy się załącza automatycznie powyżej 50km/h w czasie poślizgu. I kolejna sprawa to nazywa się VDC dokładnie a nie ESP. W X-Trail'u nazywa się to ESP. Jeśli nie masz przycisku to posiadarz najuboższą wersję wyposażeniową bez ESP. Miałem X-Trail'a, bez ESP, a teraz mam drugiego z ESP i ten przycisk jest pierwszą cechą wizualna po której można poznać czy samochód posiada ESP czy też nie. Inną cechą są żółte kontrolka na tablicy rozdzielczej. Podświetlają się jak uruchamiasz samochód i świecą się lub migają w trakcie działanie zgodnie z opisem w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marianello Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 W X-Trail'u nazywa się to ESP. Jeśli nie masz przycisku to posiadarz najuboższą wersję wyposażeniową bez ESP. Miałem X-Trail'a, bez ESP, a teraz mam drugiego z ESP i ten przycisk jest pierwszą cechą wizualna po której można poznać czy samochód posiada ESP czy też nie. Inną cechą są żółte kontrolka na tablicy rozdzielczej. Podświetlają się jak uruchamiasz samochód i świecą się lub migają w trakcie działanie zgodnie z opisem w instrukcji. czyli ci co piszą, że ma ESP w ogłoszeniu a nie ma ESP to zwykli oszuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi