Gość Schumi03 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jestem posiadaczem Micry dopiero tydzień, więc brak doświadczenia z tym autkiem daje o sobie znać... Przy zaciągniętym ręcznym palą się 2 lampki: jedna to kontrolka ręcznego (P) , a drugia to (!) na czerwonym polu. W instrukcji wyczytałem że (!) jest to lampka kontrolna hamulca i może oznaczać niski poziom płynu hamulcowego, ale przecięż ręczny jest na linke... Czy wszystko jest w porządku i po prostu tak jest że po zaciagnięciu zapalają się obie kontrolki, czy może coś jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Czyli dzieje sie to w kazdym samochodzie po zaciagnieciu recznego, z reszta u mnie nie ma nawet kontrolki parkingowego (P). Jak lampka z wykrzyknikiem nie pali sie po spuszczeniu recznego to wszystko wporzadku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jak jest niski poziom płynu albo zużyte przednie okładziny (klocki) to (!) pali się cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jestem posiadaczem Micry dopiero tydzień, więc brak doświadczenia z tym autkiem daje o sobie znać... Przy zaciągniętym ręcznym palą się 2 lampki: jedna to kontrolka ręcznego (P) , a drugia to (!) na czerwonym polu. W instrukcji wyczytałem że (!) jest to lampka kontrolna hamulca i może oznaczać niski poziom płynu hamulcowego, ale przecięż ręczny jest na linke... Czy wszystko jest w porządku i po prostu tak jest że po zaciagnięciu zapalają się obie kontrolki, czy może coś jest nie tak? u mnie się pali tylko jedna tylko nie pamiętam która Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gbula Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 u mnie też tylko jedna się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 sprawdziłem dziś i mi się pali taka -> (!) i tylko taka micra k11`99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arturro Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 sprawdziłem dziś i mi się pali taka -> (!) i tylko taka micra k11`99 U mnie jest tak samo tylko jedna lampka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stypcio Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 u mnie pala sie obie ale po spuszczeniu recznego gasna.chyba jest ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goro_pl Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 nie masz czym sie martwic, u mnei tez pala sie dwie po zaciagnieciu, najwazniejsze ze podczas jazdy nic sie nie pali pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 u mnie si epali tylko jedna (!) i penego razu gdy wytracalem predkosc na obwodnicy to mi si ejak zapalila tak nie chciala zgasnąc i to tak jak piomal napisal - klocki byly na zdechnięciu wiec trzebabylo je wymienic ps w moim przyp[adku od zapalenia sie lampki do utraty klockow to jakies 1000km wiec spoko nie martwcie si eze trzeba odrazu wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi