robson3231 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mam taki problem ze moja osłona przeciwsłoneczna po rozłożeniu i złożeniu nie wraca idealnie do tapicerki jest tak tylko po stronie kierowcy.Z drugiej jest idealnie.Byłem w serwisie i czekam na nowa już 3 miesiac. A jak u was to wygląda? Nie ma w hurtowni w Holandii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mam taki problem ze moja osłona przeciwsłoneczna po rozłożeniu i złożeniu nie wraca idealnie do tapicerki jest tak tylko po stronie kierowcy.Z drugiej jest idealnie.Byłem w serwisie i czekam na nowa już 3 miesiac. A jak u was to wygląda? Nie ma w hurtowni w Holandii. U mnie jest ok ale ja nie używam tej osłony zbyt często. Wiem, że innych autach też zdarza się taka usterka. Czekaj cierpliwie na zamówioną część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson3231 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 No po 3 i pół miesiąca czekania mam założoną nową osłonę jest idealnie.A jak by to był silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 No po 3 i pół miesiąca czekania mam założoną nową osłonę jest idealnie.A jak by to był silnik ? W sumie chyba nie jest to jakiś wielki problem...? ... ale ciekawy jestem czy z czasem niestety nie powróci?? U mnie po 9 mies. eksploatacji obydwie osłony również jakby "nie domykają się do końca" (tak jak na Twojej fotce). Nie zwróciłem wcześniej uwagi czy tak było od nowości. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czay Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 WItam serdecznie, odświeżam dawny post, bo akurat wystąpiła u mnie taka sama sytuacja, tylko że z osłoną od strony pasażera. Chciałem się zapytać, czy wymieniono Wam te osłony w ramach gwarancji? Pozdrawiam Sam sobie odpowiem. Właśnie osłona została wymieniona w ramach gwarancji - faktycznie trochę się poczekało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 W wielu samochodach w których osłony są raczej większe niż mniejsze i są często użytkowane, efekt występuje dość nagminie. Obawiam się, że sprawa prędzej czy później powróci. Jest w tym logika, bo kierowca korzysta z osłony częściej niż pasażer. Obym nie miał racji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 WItam serdecznie, odświeżam dawny post, bo akurat wystąpiła u mnie taka sama sytuacja, tylko że z osłoną od strony pasażera. Chciałem się zapytać, czy wymieniono Wam te osłony w ramach gwarancji? Pozdrawiam Sam sobie odpowiem. Właśnie osłona została wymieniona w ramach gwarancji - faktycznie trochę się poczekało Ok trzy lata wstecz w ASO Elbląg patrzyli na mnie ze zdziwieniem... (zresztą nie pierwszy już raz) - o co mi w ogóle chodzi z tymi osłonami... które niestety po roku zaczęły klepać jakby auto było co najmniej po ~10ciu latach... W Gdańsku, w Promotorze wymienili mi od razu (jeszcze na gwarancji) i bez zbędnych dyskusji. Jeżdżę trzy lata od wymiany i na razie jest ok. W czasie gwarancji często zastanawiałem się jak to jest z tym standardem obsługi gwarancyjnej Nissan-a - w jednym ASO odmowa a w drugim bezproblemowa wymiana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ok trzy lata wstecz w ASO Elbląg patrzyli na mnie ze zdziwieniem... (zresztą nie pierwszy już raz) - o co mi w ogóle chodzi z tymi osłonami... które niestety po roku zaczęły klepać jakby auto było co najmniej po ~10ciu latach... W Gdańsku, w Promotorze wymienili mi od razu (jeszcze na gwarancji) i bez zbędnych dyskusji. Jeżdżę trzy lata od wymiany i na razie jest ok. W czasie gwarancji często zastanawiałem się jak to jest z tym standardem obsługi gwarancyjnej Nissan-a - w jednym ASO odmowa a w drugim bezproblemowa wymiana... No cóż else - zazwyczaj w 95 % zależy to od kultury osobistej ludzi którzy tam pracują, - i tak czy to w sklepie, warsztacie, biurze, banku i.t.d. Rozumiem jeśli jakaś czynność / część nie wchodzi w zakres gwarancji , ale w takich przypadkach - samo życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.