Gość kraqsek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam. Pytanie głównie do forumowiczów-górali niskopiennych (małopolszczan) Czy znacie fajne trasy turystyczne gdzie do szlaku (najlepiej w góry) można podjechać samochodem 4x4 i trochę go ubłocić ? Nie interesują mnie przeprawówki. Uwielbiam chodzić po górach a że stałem się posiadaczem autka 4x4, chciałem połączyć dwie pasje. A może ktoś poleci trasy na Śląsku, Podkarpaciu lub na Słowacji? Albo po prostu wpisujcie tu co polecacie Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ja polecam trasę na czarną górę przy znaku w prawo się skręca i dalej pod górę, szuter, leśna droga, później dojeżdżasz do punktu widokowego i wyjeżdżasz od strony wodospadu, całość jakieś 12km leśnymi drogami naprawdę fajna trasa ;DDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ja polecam trasę na czarną górę przy znaku w prawo się skręca i dalej pod górę, szuter, leśna droga, później dojeżdżasz do punktu widokowego i wyjeżdżasz od strony wodospadu, całość jakieś 12km leśnymi drogami naprawdę fajna trasa ;DDDDDDDDDD Dzięki za propozycje. Byłem kiedyś w górach stołowych (błędne skały). Piękne miejsce. Będzie trzeba tam wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gstep Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Pomyślałem by temat odkopać bo znalazłem link do fajnej strony może komuś się przyda i znajdzie fajna trasę w okolicy Zachęcam do dodawania swoich tras. Ja już mam swoją zaplanowaną i czeka na objazd później też dodam http://pl.wikiloc.com/szlaki/off-road?t=&d=&lfr=<o=&a=off-road&q=polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.