Gość Guli Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Cześć Dzisiaj wstawiłem sojego sanny N14 do garażu i mam zamiar wprowadzić w nim kilka zmian. Zastanawiam sie nad zmianą oświetlenia wnętrza (na niebieskie), brewkami, przyciemnianymi szybami, siatką tuningową w otworach w przednim zderzadku, spoilerem, itp. Może macie jeszcze jakieś pomysły na niedrogie ulepszenie wyglądu tego saniacza? Z góry dzięki za sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Cześć Dzisiaj wstawiłem sojego sanny N14 do garażu i mam zamiar wprowadzić w nim kilka zmian. Zastanawiam sie nad zmianą oświetlenia wnętrza (na niebieskie), brewkami, przyciemnianymi szybami, siatką tuningową w otworach w przednim zderzadku, spoilerem, itp. Może macie jeszcze jakieś pomysły na niedrogie ulepszenie wyglądu tego saniacza? Z góry dzięki za sugestie. nie zakładaj brewek, nie zakładaj siatki, nie rób spojlera. Niebieskie poswietlenia zamieniłbym raczej na białe diody . Zadbaj o lakier, przepoleruj go, obniż zawieszenie, dobierz ładne koło (minimum 15" ) i ciesz się ładnym autem. Tuning nie jest tanią zabawą, także jak juz pytasz o "niedrogie" przeróbki, to lepiej nic nie rób, bo wyjdzie kolejny wieś-tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solar Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Przyciemnij szybki, załóż spoilerek od GTI jeśli takowego nie posiadasz i to co poprzednik napisał i będzie cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onevision88 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam serdecznie! Jestem nowym użytkownikiem i na marginesie dodam iż mam do sprzedania piękną 350Z,czarna automat,2007 pażdziernik! Kontakt 519-405-047 pozdrawiam i czekam na jakies oferty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz814 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 daj sobie spokój z tuningiem załóż ładne alce końcówkę na tłumik "ale nie30cm" skromną wypoleruj i na pewno bedzie się rzucał w oczy/// ja mam całęgo srebrengo n14 na czrno srebrych alcach coś pięknego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 jeśli tuning to mechaniczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.