Snagi Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam Mam problem z lampka air bag w ogóle się nie zapala sprawdziłem bezpiecznik i jest ok. Ma ktoś jakiś pomysł? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 może żarówka się przepaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snagi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam Wyciągłem zegary żeby sprawdzić czy żarówka jest spalona i ku mojemu zdziwieniu w zegarach nie ma żaróweczki od poduszek a są ich cztery sztuki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 A od dawna masz auto?Mi to wyglada na powypadkowe ominiecie brakujacych poduszek:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 A od dawna masz auto?Mi to wyglada na powypadkowe ominiecie brakujacych poduszek:/ :dribble: hehe panie, nowe, igła, nawet nie zarysowane a jeździła kobieta niepaląca tylko w niedziele do kościoła :D i pewnie oryginalny przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snagi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Witam Auto mam stosunkowo od nie dawna ok miesiąc. W którym miejscu dokładnie powinna znajdować się ta lampka? Pozdro Edytowane 2 Lipca 2010 przez Snagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jak zdejmiesz zegary to od tyłu wszystkie lampki są opisane a jak nie ma to powinna być na prędkościomierzu na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snagi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Z tylu zegarów nie było żadnej lampki od poduszek nawet nie było na nią miejsca, a na prędkościomierzu nie sprawdzałem jutro zobacze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Z tylu zegarów nie było żadnej lampki od poduszek nawet nie było na nią miejsca, a na prędkościomierzu nie sprawdzałem jutro zobacze Pozdro to może Ty nie masz poduszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snagi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Są poduszki dwie z przodu i dwie z tyłu w fotelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Może na którejś z wtyczek pod fotelem nie łączy i handlarz wyją skrupulatnie żarówkę aby klient nie dociekał czemu lampka nie gaśnie. Zacznij od założenia żarówki a potem skasowania ewentualnego błędu Jest to kombinacja z kluczem w stacyjce Nie pamiętam procedury ale jest na forum to poszukaj. Jak się ponownie włączy lampka to wtedy bierz się za wtyczki pod fotelem i połączenia tych żółtych przewodów wewnątrz konsoli jak dobrze pamiętam to jest za schowkiem i pod kierą kostka. Primera P11 raczej miała standardowo 4 poduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snagi Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam W zegarach nie ma miejsca na lampkę od poduszek jeśli dobrze myślę to powinna być obok kontrolki nie zamkniętych drzwi, a u mnie obok tej kontrolki nie ma otworu żeby włożyć tam żaróweczkę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 To ciekawa sprawa z tymi poduszkami. Niby auto ładnie wyglada a tu może byc ze poduszki były jak był nowy i samochód jest po małych przejsciach. Oby sie udało zrobic te podychy, zawsze bezpieczniej!!! Też mi sie wydaje że jest z lewej strony licznika kontrolka w moim p11 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 to coś co świeci na wskazówką prędkościomierza ma napis AIR BAG ale ja mam P11.144 to może były jakieś zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 (edytowane) Snagi Ty masz w starej budzie czy po lifcie Lampka w Lifcie w TD i benzynie 2,0 jest z lewej strony w górnym rzędzie na prędkościomierzu Masz tam lampkę poduszek potem długich i ABS. Są to diody wlutowane w płytę Dino ty masz inne zegarki bo i silnik inny (1,6 i 1,8) U ciebie jest inny rozkład lampek Tak wygląda rozkład lampek i żarówek w TD i 2,0 benzynie po lifcie Edytowane 4 Lipca 2010 przez and_pec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snagi Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam Mam zegary przed liftem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 To powinienes miec opisane do czego każde wejscie żarówki.Ja nie dawno rozbirałem licznik bo też miałem przepalone te małe żarówki. I były znaczki po lewej stronie tam gdzie sa lampki drzwi,air bag,przeciwmgłowy i spryskiwacz chyba tam jest no i reczny tam gdzie się wkłada na tych scieżkach licznika. Są tam symbole od kazdego co powinno byc i może po przekładaj te co sie pala tam co potrzebujesz tzn do poduszek powietrznych i bezpieczniki może sprawdz wszystkie ale to pewnie już zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snagi Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 (edytowane) Rozbierałem zegary i patrzyłem z tyłu ale nie znalazłem żadnego symbolu poduszek powinien być obok kontrolki otwartych drzwi ale nie ma . Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zrobił fotkę zegarów z zapaloną kontrolką air bag. Pozdro Edytowane 4 Lipca 2010 przez Snagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Snagi Ty masz w starej budzie czy po lifcie Lampka w Lifcie w TD i benzynie 2,0 jest z lewej strony w górnym rzędzie na prędkościomierzu Masz tam lampkę poduszek potem długich i ABS. Są to diody wlutowane w płytę Dino ty masz inne zegarki bo i silnik inny (1,6 i 1,8) U ciebie jest inny rozkład lampek Tak wygląda rozkład lampek i żarówek w TD i 2,0 benzynie po lifcie To ciekawe , bo mam 2.0 TD i zegary takie jak ma DINO. Kompletnie się nie zgadza z tym co na schemacie. Zegary mam podmienione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 BCIAREK Wszystko raczej jest dobrze. Zapomniałem dodać że chodzi o lift z diodą od NATS w zegarach a nie obok szyby Z tymi liftami to kurka co rocznik to jakieś zmiany. U mnie nie ma np już uszczelek na skrzydłach drzwi. Za to mam zaślepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Już się przestraszyłem, że mam składaka z cofniętym przebiegiem i zacząłem już pisać ogłoszenie sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 SNAGI Jutro postaram sie zrobic fotke i wstawie ja.Jak nie zapomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Snagi a żarówki to sprawdziłeś Może jest spalona albo utrącona lub po prostu nie łączy. Nie wisem jak to jest w P11 ale w P11,144 jak się dobrze przyjrzeć to widać zarysy kontrolek na zegarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snagi Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam Raaad byłbym wdzięczny. W tym problem że z tyłu zegarów nie ma nigdzie symbolu poduszek czy napisu air bag jak przy innych lampkach co znaczy że nie ma tam lampki od poduszek, zarys kontroli widać ale nie ma w tym miejscu żarówki. Postaram się zrobić zdjęcie zegarów i wrzucić, może to coś pomorze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jakaś kurka kombinacja Pewnie masz zegarki nie od swojej budy Podaj VIN to zobaczę czy w twojej budzie powinny być poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi