Snagi Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Tak u mnie wyglądają zegary, wg mnie w miejscu zaznaczonym czerwonym kwadratem powinna być lampka od poduszek nr VIN to SJNFDAP11U0168816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 5d hatchback, produkcja 10/1997, silnik CD20T, kolor 326 - biały, wersja SLX, 4x poduszka powietrzna, centralny zamek, radio model C, 4x ele szyby, klima, abs, przednie lampy p.mgłowe, wersja ze zmniejszoną liczbą oznaczeń, termometr zewnętrzny. cioś było robione 16.10.2000 przy przebiegu 62678 w ASO Wychodzi na to że zegarki masz przełozone z innego jeśli faktycznie jest brak kontrolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) Panowie z moich obserwacji w dwóch Primerach przed liftem w ani jednej nie ma z tyłu żarówki do air bagu... jeżeli już kontrolka się zapala albo powinna się zapalić to jest ona w tym miejscu gdzie pokazał Snagi ale nie ma ona żadnych białych obramówek tylko jak się bardziej z bliska przyjrzeć to widać czerwoną ikonkę air bag teraz doczytałem, że and_pec napisał o wlutowanych żarówkach w płytkę więc tak samo musi być przed liftem Edytowane 5 Lipca 2010 przez GeorgeGt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 I jest tak jak kolega wyżej napisał ze nie ma widać tych białych obramówek .Tylko zapala sie i znika. tutaj sie zapala air bag. A tutaj sie zapala ABS z drugiej strony licznika A tak wyglada bez zapalonych kontrolek I tak samo jest widac air bag ze normalnie go nie widac ,a jak zapala sie auto to kontrolka sie zapali i zaraz gasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 I jest tak jak kolega wyżej napisał ze nie ma widać tych białych obramówek .Tylko zapala sie i znika. tutaj sie zapala air bag. A tutaj sie zapala ABS z drugiej strony licznika A tak wyglada bez zapalonych kontrolek I tak samo jest widac air bag ze normalnie go nie widac ,a jak zapala sie auto to kontrolka sie zapali i zaraz gasnie. aby bardziej sprostować sprawa wygląda tak: airbag ma wlutowane diody w płytkę a żarówkę abs można wyjąć i nie będzie się zapalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snagi Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam O tym że dioda od poduszek jest wlutowana w płytkę to nie wiedziałem dlatego też szukałem żaróweczki jak przy innych kontrolkach, jak będę miał czas to rozbiorę zegary i dokładnie sprawdzę na pewno musi być tam ta dioda. Dzięki wszystkim za pomoc, and_pec możesz dokładniej napisać co było robione w ASO ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi