klaudi29 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 jeśli ktoś już kombinował to proszę o rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jeśli ktoś już kombinował to proszę o rade Ja za poradą Dr Nismo wymieniłem przednie springi na takie z 1.6 czy 1.4 optycznie fajnie jednak strasznej gleby nie ma ale o to mi chodziło żeby było choć trochę równo. co do prowadzenia bez zastrzerzeń. Ile siadło nie wiem ale wygląda ok, wolałem tak niż próbować jakiś -30 nowych z allegro gdzie ludzie pisali ze siadło -50 -60 a taczki po warszawie nie chce mieć. Jak byś kupował komplet z amorami to pamiętaj żeby amory były z mocowaniami do kabla od ABSu ja zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Co prawda nie mam GTI ale zerknij do mojej galerii to zobaczysz jak wygląda obniżenie samego przodu o ok -30mm. Link do galerii w podpisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudi29 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 dzięki za odp obniżyłem cała lamerka wyszło super a jeździ się dozo dużo lepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jakie sprężyny włożyłeś? Zostałeś przy seryjnym amortyzatorze czy włożyłeś jakiś dedykowany do niższych sprężyn? Fotki jakieś masz? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrolinex Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 pgaz choruje na ten grill z vz-r'a który masz właśnie u siebie . Gdzie go zdobyłeś? Masz jakieś namiary??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudi29 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Sprężyny niemieckiej firmy VOGTLAND-Sport Lowering Springs-violet-VA 952126/HA952127 - 35 mm,w rzeczywistości obniżyły auto o 32 mm. Amortyzatorów nie zmieniałem ,ponieważ miałem nowe 1,5 roczne kayaby -seria.Mimo to efekt jeżeli chodzi o prowadzenie naprawdę super. Zdjecia zrobię jak jak umyje moje porsche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.