klaudi29 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 jeśli ktoś już kombinował to proszę o rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgaz Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 jeśli ktoś już kombinował to proszę o rade Ja za poradą Dr Nismo wymieniłem przednie springi na takie z 1.6 czy 1.4 optycznie fajnie jednak strasznej gleby nie ma ale o to mi chodziło żeby było choć trochę równo. co do prowadzenia bez zastrzerzeń. Ile siadło nie wiem ale wygląda ok, wolałem tak niż próbować jakiś -30 nowych z allegro gdzie ludzie pisali ze siadło -50 -60 a taczki po warszawie nie chce mieć. Jak byś kupował komplet z amorami to pamiętaj żeby amory były z mocowaniami do kabla od ABSu ja zapomniałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grucha jr Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Co prawda nie mam GTI ale zerknij do mojej galerii to zobaczysz jak wygląda obniżenie samego przodu o ok -30mm. Link do galerii w podpisie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudi29 Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 dzięki za odp obniżyłem cała lamerka wyszło super a jeździ się dozo dużo lepie Link to comment Share on other sites More sharing options...
grucha jr Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Jakie sprężyny włożyłeś? Zostałeś przy seryjnym amortyzatorze czy włożyłeś jakiś dedykowany do niższych sprężyn? Fotki jakieś masz? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrolinex Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 pgaz choruje na ten grill z vz-r'a który masz właśnie u siebie . Gdzie go zdobyłeś? Masz jakieś namiary??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudi29 Posted August 29, 2010 Author Share Posted August 29, 2010 Sprężyny niemieckiej firmy VOGTLAND-Sport Lowering Springs-violet-VA 952126/HA952127 - 35 mm,w rzeczywistości obniżyły auto o 32 mm. Amortyzatorów nie zmieniałem ,ponieważ miałem nowe 1,5 roczne kayaby -seria.Mimo to efekt jeżeli chodzi o prowadzenie naprawdę super. Zdjecia zrobię jak jak umyje moje porsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.