Gość Guli Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Mam następujący problem. Ostatnio musiałem wyjąć lusterko wewnętrzne z mojego sunny i teraz za nic nie wiem jak je spowrotem założyć. Ta część po prawej jest przykręcona do syfitu. kiedy wyjmowałem lusterko, tylko lekko pociągnąłem i samo wyskoczyło, a teraz nie mam zielonego pojęcia jak to tam wsadzić. Wcisnąć sie nie da, próbowałem na wszystkie sposoby. Jeśli ktoś wie jak to zrobic to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 -Mi sie wydaje ze jak przykrecisz do sufitu to lusterko powinno wskoczyc ,bo tam jest śrubka na krzyżowy śrubokret i może nasmaruj czyms ta śrube i to lusterko zawsze może lużniej wskoczyć. -Jeszcze widac że sa na lusterku z boku zatrzaski i może trzeba odpiać je z boku i sie odchyli ten uchwyt i wcisnac go ,a póżniej wcisnac lusterko. Trzeba kombinowac. Ps.jedno jest dobre że lusterko jest przykrecane do sufitu a nie klejone do szyby zawsze szyba ocaleje:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek94 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Tak jak kolega wyżej napisał chyba najpierw przykręca się ten plastik do sufitu, a później wciska całość. Jakby tak nie dało rady to najwyżej swoje rozkręcę i zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Tylko żeby kolega GRZESIEK nie miał do główkowania jak założyć swoje lusterko:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek94 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Haha, no nigdy nic nie wiadomo. Ale chyba lusterko to nie jest aż tak skomplikowana część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No z tym to różnie może byc.Ale chyba nie takie skomplikowane. Jeden plus to to że nie jest mocowane na szybie . Bo można szybe zarobić wkładajac lusterko:D i zas ktos by zarobił kilka Jagiełło tzn stówek za szybe.A syfitówke to sie raczej nie zniszczy chyba że ktoś zdolny jest:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek94 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 No też właśnie Dlatego lubię rozwiązania japońców. Nie wszystkie są trafne i niektóre tylko na ich małe rączki, ale ogółem zawsze wychodzi bardzo dobrze Bo z lusterkiem mocowanym do szyby mogłoby być tak jak napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guli Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Wydaje mi sie że uszkodziłem to lusterko przy wyjmowaniu. Ale przykleiłem jedno do drugiego sylikonem a potem przykręciłem do sufitu. Trzyma się aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek94 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Hmm..grunt, że jest i swoje zadanie spełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 To gratulacje za sukces:whistle:.Jednak Polak potrafi jak chce:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi