Gość apollo Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 zwracam sie do wszystkich mogacych mi pomoc. Jestem wlascicielem Primery, i od niedawna slychac dziwne odglosy cos w rodzaju stygniecia , lub dzwieki uderzajacych kropel deszczu w rynnei trwa to po wylaczrniu kilka minut. Zapewne ten temat sie juz pojawil ale przejrzalem i nie znalazlem kakretnych watkow. Mieszkam w Angli a tu mechanicy to totalne gláby. wiec jesli ktos moze cos na ten temat napisac bylbym wdzieczny. z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Czasami to może robić tłumik albo na kolektorze .Cos tam może odpryyskiwac po zgaszeniu silnika.chyba że to coś w stylu złośliwość rzeczy martwych:D. Może ktos miał podobne problemy to coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość apollo Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) Czasami to może robić tłumik albo na kolektorze .Cos tam może odpryyskiwac po zgaszeniu silnika.chyba że to coś w stylu złośliwość rzeczy martwych:D. Może ktos miał podobne problemy to coś pomoże. RAAAD wielkie dzieki za odpowiedz, kazda podpowiedz jest mi pomocna bo wtedy moge tym glábom w UK pokazac palcem gdzie lezy problem. Oczywiscie bede wdzieczny za wszelkie wskazowki!! Edytowane 5 Lipca 2010 przez apollo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ja w swojej P12 mam to samo. Myślę że to katalizator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No tak Polak zawsze sobie poradzi:D i potrafi zrobic.A czy to bedzie to to sie okaże, sa jeszcze blachy nad całym tłumikiem może jakas jest luzna i coś tam też sie dzieje .Pewnie ktos jeszcze posłuży radą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość apollo Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No tak Polak zawsze sobie poradzi:D i potrafi zrobic.A czy to bedzie to to sie okaże, sa jeszcze blachy nad całym tłumikiem może jakas jest luzna i coś tam też sie dzieje .Pewnie ktos jeszcze posłuży radą. Pozdrawiam. Dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 czytamy regulaminek i tagujemy następnym razem oki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 To normalny objaw - nie ma się czym przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remik_p12 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Prawie w każdym aucie tak jest, gdy silnik jest gorący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość apollo Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 witam, moze to i normalny objaw ale ciezki do zniesienia. Moj samochod to jak cykajaca bomba. Czy zgodzicie sie z poprzednimi wpisami ze to wina katalizatora? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remik_p12 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Heh. Jeśli by tak było to co tydzień byś go wymieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej__ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 witam, moze to i normalny objaw ale ciezki do zniesienia. Moj samochod to jak cykajaca bomba. Czy zgodzicie sie z poprzednimi wpisami ze to wina katalizatora? pozdrawiam A co Ci to przeszkadza jak juz jest po zgaszeniu auta? Ja bym sie nie przejmowal, bo to efekt rozgrzanych elementow. Czasem tarcze hamulcowe tez sobie lubie postrzelac;) BTW, wyzywanie wszystkich "angoli" od glabow nie jest zbyt kulturalne. Zawsze mozesz wrocic do PL jak Ci sie tam nie podoba;) Pzdr, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Jak wiekszosc napisala ;to jest normalka gdy stygna rozgrzane elemety wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi