Gość tjank Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Od 2 dni jestem posiadaczem Almerki. Pierwsze pytanko - prośba o pomoc. Co tak naprawdę robi kluczyk. Po naciśnięciu siwej części kluczyka wszystko mi się zamyka. OK. Naciśnięcie raz czarnej części otwiera drzwi kierowcy. OK. Kolejne naciśnięcie otwiera pozostale drzwi.OK. I czy tak właśnie powinien być używany kluczyk? To wygląda mi na centralny zamek a nie na zabezpieczenie o czym byłem informowany przez sprzedającego, który twierdził, że otwierając sekwencja powinna być siwa/czarna/czarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 to jest tzw system antynapadowy w centralnym zamku. Najpierw otwierasz tylko swoje drzwi - masz możliwość szybkiego dostania się do auta, natomiast koleś może ciągnąć klamke w drzwiach i zonk, bo dopóki nie naciśniesz drugi raz inne drzwi sa pozamykane. Szybkie podwójne naciśnięcie przycisku otwierania powoduje natychmiatowe odryglowanie wszystkich zamków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur2 Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 To jest normalne w Almerach. Po za tym przy otwieraniu drzwi owym pilotem odblokowujesz imobilaizer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PetR Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 To jest normalne w Almerach. Po za tym przy otwieraniu drzwi owym pilotem odblokowujesz imobilaizer. no i dodatkowo rozbrajasz autoalarm, o ile go masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.