Gość lukasz6 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam Ostatnio w swoim samochodzie wymieniałem łączniki stabilizatora i gumy stabilizatora i od momentu wymiany słychać buczenie z przodu, dokładnie w prawym kole. Buczenie znika podczas hamowania i przyśpieszania. Proszę o radę co to morze być. Podnosiłem samochód do góry i nie było słychać żeby łożysko szumiało. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam Ostatnio w swoim samochodzie wymieniałem łączniki stabilizatora i gumy stabilizatora i od momentu wymiany słychać buczenie z przodu, dokładnie w prawym kole. Buczenie znika podczas hamowania i przyśpieszania. Proszę o radę co to morze być. Podnosiłem samochód do góry i nie było słychać żeby łożysko szumiało. Pozdrawiam. sam wymieniałeś? może coś mechanicy "dobrze zrobili" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz6 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Sam wymieniałem te części i to nie pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Może sprawdz swożen dolny.Albo cos w oponie sie wbiło i nadaje takie szumy w czasie jazdy napedu i hamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.