Gość szymoncz Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Hej mam problem z kierunkowskazami w P10, najpierw spalil mi sie bezpiecznik, po jego wymianie na 2 dzien nastapil nagly zanik kierunkowskazow, myslalem ze to znow bezpiecznik ktory jednak okazal sie byc dobry. Czy to moze byc wina przerywacza? Jak tak to gdzie go znalezc pod maska?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emeryt03 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 To może być przerywacz. Nie wiem jak w P10, ale w P11 ( i w innych autkach też) przerywacz jest od spodu pod deską rozdzielczą ( pod kolumną kierownicy albo lekko w prawo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavv Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Hej mam problem z kierunkowskazami w P10, najpierw spalil mi sie bezpiecznik, po jego wymianie na 2 dzien nastapil nagly zanik kierunkowskazow, myslalem ze to znow bezpiecznik ktory jednak okazal sie byc dobry. Czy to moze byc wina przerywacza? Jak tak to gdzie go znalezc pod maska?? U mnie było podobnie - najpierw padł bezpiecznik od kierunków. Zmieniłem i sprawdziłem - sadził lewy kierunek. Po posprawdzaniu wszystkiego okazało się, że uszkodzony był wyłącznik awaryjnych. Kupiłem drugi i po problemie. Opisywałem problem w temacie odnośnie kierunków - poszukaj - może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.