Piotr1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Mam prośbę do posiadaczy wersji 5 osobowej z relingami o podanie długości relinga i odstępów od końca dachu z przodu i z tyłu. Tz w ktorym miejscu względem dachu jest zamontowany. Czy może ktoś podejść do garażu i zmierzyć te relingi? Po prostu są na allegro do kupienia ale wydaje mi się że za krótkie i potrzebuję ten wymiar. Chyba po to jest to forum żeby sobie pomagać? Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Piotr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mam prośbę do posiadaczy wersji 5 osobowej z relingami o podanie długości relinga i odstępów od końca dachu z przodu i z tyłu. Tz w ktorym miejscu względem dachu jest zamontowany. Czy może ktoś podejść do garażu i zmierzyć te relingi? Po prostu są na allegro do kupienia ale wydaje mi się że za krótkie i potrzebuję ten wymiar. Chyba po to jest to forum żeby sobie pomagać? Z chęcią bym pomógł ale mój jeszcze stoi w salonie jak nikt Ci nie pomierzy tego to zrobię pomiar ok środy - czwartku jak odbiorę auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Mam prośbę do posiadaczy wersji 5 osobowej z relingami o podanie długości relinga i odstępów od końca dachu z przodu i z tyłu. Tz w ktorym miejscu względem dachu jest zamontowany. Może uda się pomóc. B-G; długość relingu 1650mm A-B; od końca dachu do zewnętrznej strony osłony relingu 60mm A-C; od końca dachu do wewnętrznej strony osłony relingu 240mm A-D; od końca dachu do tylniej osłony wzmocnienia środkowego 525mm A-E; od końca dachu do przedniej osłony wzmocnienia środkowego 625mm H-F; od przodu dachu do wewnętrznej strony osłony relingu 270mm H-G; od przodu dachu do zewnętrznej strony osłony relingu 70mm Podane wymiary +- 5mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Może uda się pomóc. B-G; długość relingu 1650mm A-B; od końca dachu do zewnętrznej strony osłony relingu 60mm A-C; od końca dachu do wewnętrznej strony osłony relingu 240mm A-D; od końca dachu do tylniej osłony wzmocnienia środkowego 525mm A-E; od końca dachu do przedniej osłony wzmocnienia środkowego 625mm H-F; od przodu dachu do wewnętrznej strony osłony relingu 270mm H-G; od przodu dachu do zewnętrznej strony osłony relingu 70mm Podane wymiary +- 5mm Bardzo dziękuję za tak dokładne dane. Z chęcią bym pomógł ale mój jeszcze stoi w salonie jak nikt Ci nie pomierzy tego to zrobię pomiar ok środy - czwartku jak odbiorę auto. Już kolega dubik77 pomógł ale dziękuję za szczere checi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal KJ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Czy ktoś może zna www.relingi.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Mi spokoju nie dają takie relingi http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6173878027&ref=last-visited Zastanawiam się nad zakupem. Widziałem już kilka J10 przed liftem z relingami i fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi