wujek abdi Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Witam, Udało się komuś z was połączyć telefon z NC poprzez BT, tak aby użyć NC jako zewnętrznego modułu GPS dla telefonu? Jak próbuję połączyć Nokię 6303 z urządzeniem GPS to owszem, zaczyna mi się łączyć z NC, ale trwa to wieki i nic z tego nie wynika. Nie wiem więc czy to u mnie jest coś nie tak czy w ogóle nie da rady? Dodam, że komunikacja telefonu z NC przez BT np. w zakresie książki telefonicznej jest bezproblemowa. Aaa, uprzedzając pytanie: po co mi GPS do telefonu, skoro mam navi w NC? Po to, żeby odpalić w telefonie aplikację Speedalarm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest infart Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Witam, Udało się komuś z was połączyć telefon z NC poprzez BT, tak aby użyć NC jako zewnętrznego modułu GPS dla telefonu? Jak próbuję połączyć Nokię 6303 z urządzeniem GPS to owszem, zaczyna mi się łączyć z NC, ale trwa to wieki i nic z tego nie wynika. Nie wiem więc czy to u mnie jest coś nie tak czy w ogóle nie da rady? Dodam, że komunikacja telefonu z NC przez BT np. w zakresie książki telefonicznej jest bezproblemowa. Aaa, uprzedzając pytanie: po co mi GPS do telefonu, skoro mam navi w NC? Po to, żeby odpalić w telefonie aplikację Speedalarm. Nie da się wykonać takiej kombinacji, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek abdi Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 Nie da się wykonać takiej kombinacji, pozdrawiam Nie da się, bo też próbowałeś i też nie wyszło, czy to jakaś wiedza bardziej szczegółowa? Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest infart Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 sprawdzałem na kilku nokiach (mam dziś wolniejszy dzień ) , a wiesz może jak zmienić kolejność stacji radioch FM list tak aby z kierownicy zmieniał się tak jak są zaprogramowane w pod przyciskami FM1 1 2 3 4 5 6 i dalej FM2 1 2 3 4 5 6 bo u mnie to jakiś dziwny układ w FM LIST jest i stacje których nigdy nie zapisywałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek abdi Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 sprawdzałem na kilku nokiach (mam dziś wolniejszy dzień ) , a wiesz może jak zmienić kolejność stacji radioch FM list tak aby z kierownicy zmieniał się tak jak są zaprogramowane w pod przyciskami FM1 1 2 3 4 5 6 i dalej FM2 1 2 3 4 5 6 bo u mnie to jakiś dziwny układ w FM LIST jest i stacje których nigdy nie zapisywałem. Ok, czyli zapewne TTTM. Jeśli chodzi o "FM list" to nie jest to lista zaprogramowanych stacji, lecz stacji jakie w danej chwili odbiera - wydaje mi się, że leci sobie po całej skali i wyświetla wszystko co znajdzie. Z jaką częstotliwością odświeża tę listę - nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.