Guest kiterss1984 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Witam. Przymierzam się do kupna P12 2002 2,0 benzyna model 2003. Autko z niemiec. Wizualnie igiełka. Silnik żyletka. Mam jednak pytanko. Przy zapaleniu autka i bez dodawania gazu autko gaśnie. Przy zapaleniu i przegazowaniu jest ok. Co to może byc. Żadna kontrolka się nie pali-wszystki gasną w odpowiednim momencie. Być może to pierdoła ale wolę się upewnić. Facet proponuje jechać do serwisu boscha i sprawdzić. Sprawdżą to?? Autko trochę kosztuje więc nie chcę kupić szrotu. Może ktoś miał podobny problem??Druga rzecz-przy ruszaniu (przerzucaniu) BIEGÓW da się usłyszeć metaliczny dźwięk. biegi wchodzą jak masełko. Może coś poluzowane?? proszę bardzo o pomoc... Bardzo przepraszam za uhybienia... po prostu goni mnie czas... To się już nie powtórzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Może byś tak łaskawie napisał jaki to silnik bo forum obecnie nie zrzesza jasnowidzów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 brak tagów i nic nie wiadomo proponuje na początek poczytać ten mały regulaminek Pozdro i Witamy Przeczytaj zanim napiszesz!!!Przed napisaniem nowego tematu zapoznaj się z zawartością działu. Użyj lokalnej wyszukiwarki w celu upewnienia się, czy temat nie był już poruszany (link szukaj u góry strony). Nie powielamy tych samych tematów i postów wielokrotnie. Tematy, które będą dotyczyły problemów już wcześniej opisywanych będą poprostu zamykane, a następnie usuwane. Zakładając nowy temat przed jego treścią otaguj model np. [P10], [W10], [P11], [WP11], [P11.144], [WP11.144], [P12], [WP12]. Następnie nadaj mu taki tytuł (używaj także opisu), żeby nikt nie miał wątpliwości o czym piszesz. Postaraj się zamieścić w nim jak najwięcej słów kluczowych opisujących Twój problem. np. [P11] Stuki w lewym przednim kole opis - tylko podczas skręcania w lewo Nie umieszczaj w tytule tematu terminów zastępczych jak: "pomoc", "problem", "pilne", "nie wiem co robić" itp.; Jeśli coś sprawia Ci trudność, skontaktuj się z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.