Gość patrickoq Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam, Mam pytanko. Od jakiegosc czasu jestem szczesliwym posiadaczem QQa z 2007 roku. Do pelni szczescia brakuje mi podlaczenie mojego Iphone'a i sluchania muzyki z tego telefonu. W poprzednim samochodzie, mialem wyjscie USB w radio i moglem spokojnie podlaczyc oba urzadzenia. Czy ktos ma jakas wiedze, na temat mozliwosci podlaczenia jakiegos adaptora do radia w moim modelu Nissana, zeby moc sluchac muzyki z Iphonea ? Z gory dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam, Mam pytanko. Od jakiegosc czasu jestem szczesliwym posiadaczem QQa z 2007 roku. Do pelni szczescia brakuje mi podlaczenie mojego Iphone'a i sluchania muzyki z tego telefonu. W poprzednim samochodzie, mialem wyjscie USB w radio i moglem spokojnie podlaczyc oba urzadzenia. Czy ktos ma jakas wiedze, na temat mozliwosci podlaczenia jakiegos adaptora do radia w moim modelu Nissana, zeby moc sluchac muzyki z Iphonea ? Z gory dzieki. Niestety modele z 2007 roku nie miały fabrycznej możliwości podpięcia zewnętrznych urządzeń z muzyką. Istnieje możliwość dokupienia podpinanego w miejsce zmieniarki urządzenia, które jest czytnikiem kart USB, ma też wejście USB i AUX więc do niego możnaby podpiąć Iphone'a. Z wad - jest drogie i podobno w jego działaniu można dopatrzyć się kilku niedogodności. Nie wiem czy istnieje możliwość podpięcia samego wejścia AUX, kolega miał taki patent w A3 i wszystko działało dobrze. Trzeba by spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.