Kazimierz63 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Tym razem sprawa banalna ale jestem ciekawy waszych odczuć po zaglądnięciu do starannie umieszczonych i podświetlanych lusterek w osłonach przeciwsłonecznych. Urody modela nie mam ale aż tak szpetny nie jestem. Lusterka (i kierowcy i pasażera) nie dość, że powiększają, to jeszcze strasznie zniekształcają. Czy we wszystkich samochodach jest tak samo czy tylko mnie ktoś zrobił kawał i dał lusterka z jakiegoś gabinetu śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jark Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Tym razem sprawa banalna ale jestem ciekawy waszych odczuć po zaglądnięciu do starannie umieszczonych i podświetlanych lusterek w osłonach przeciwsłonecznych. Urody modela nie mam ale aż tak szpetny nie jestem. Lusterka (i kierowcy i pasażera) nie dość, że powiększają, to jeszcze strasznie zniekształcają. Czy we wszystkich samochodach jest tak samo czy tylko mnie ktoś zrobił kawał i dał lusterka z jakiegoś gabinetu śmiechu. Dziwne, u mnie jest 1 ale jest ok. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Tym razem sprawa banalna ale jestem ciekawy waszych odczuć po zaglądnięciu do starannie umieszczonych i podświetlanych lusterek w osłonach przeciwsłonecznych. Urody modela nie mam ale aż tak szpetny nie jestem. Lusterka (i kierowcy i pasażera) nie dość, że powiększają, to jeszcze strasznie zniekształcają. Czy we wszystkich samochodach jest tak samo czy tylko mnie ktoś zrobił kawał i dał lusterka z jakiegoś gabinetu śmiechu. U mnie obydwa "odchudzają". Myślałem, że to celowy zabieg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiunkt Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 U mnie też lusterka zniekształcają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.