Gość kuziem1982 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 WITAM POSIADAM NISSANA TITANA PODCZAS JAZDY ZAPALA MI SIE KONTROLKA SLIP SWIECI NA ŻÓŁTO ORAZ NAPIS BRAKE NA LICZNIKU...NIE WIEM CO TO OZNACZA BO JESTEM OD NIEDAWNA UZYTKOWNIKIEM NISSANA TITANA Z 2006 ROKU... DODAM ZE JEST TO NIEWYCZUWALNE PODCZAS JAZDY ALE KONTROLKI SIE PALA....PROSZE O SZYBKA POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 i widze zę posiadasz komputer też od niedawna no i regulaminów też nie czytasz no i pisanie dużą literą też zabronione ale jako ze kolega młody na forum to ma taryfę ulgową i chętnie pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuku91 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 wlasnie w mojej maximce jak wpadne w jakas niezla dziure to tez mi sie zapala kontrolka na czerwono brake tez nie mam pojecia od czego tak sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 wlasnie w mojej maximce jak wpadne w jakas niezla dziure to tez mi sie zapala kontrolka na czerwono brake tez nie mam pojecia od czego tak sie dzieje albo masz pływak w zbiorniczku albo podskakuje ci lewar od ręcznego ,,stawiam na nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuziem1982 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 koledzy juz to zdiagnozowalem jakby zaswiecalo sie slip i brake to znaczy ze nalezy uzupelnic plyn hamulcowy..ja zalalem i jest ok zadnych bledow WITAM POSIADAM NISSANA TITANA PODCZAS JAZDY ZAPALA MI SIE KONTROLKA SLIP SWIECI NA ŻÓŁTO ORAZ NAPIS BRAKE NA LICZNIKU...NIE WIEM CO TO OZNACZA BO JESTEM OD NIEDAWNA UZYTKOWNIKIEM NISSANA TITANA Z 2006 ROKU... DODAM ZE JEST TO NIEWYCZUWALNE PODCZAS JAZDY ALE KONTROLKI SIE PALA....PROSZE O SZYBKA POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 to teraz zaglądnij na klocki bo ten płyn raczej nie paruje że go nagle brak ,,,jak sie kończą klocki to poziom spada ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.