Gość pioolc Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam, Chciałem zapytać czy kupując np to radio CD http://allegro.pl/item1103387225_nissan_almera_cd.html i wkładając do swojej almery będzie działać czy będą problemy z odpalenie. Bo w instrukcji przeczyłem że radio dostrojone jest do konkretnego immobilizera czy coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Wiem, że to nie jest odpowiedź na pytanie ale czy nie lepiej kupić normalne radio CD/MP3? Za 200pln można już kupić nowego Pioneera, JVC czy Kenwooda. W używce wyrwiesz Clariona czy Alpine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 no i to z ogłoszenia CD-r ki czyta jakby łaskę robiło kolega dobrze radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pioolc Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 no i to z ogłoszenia CD-r ki czyta jakby łaskę robiło kolega dobrze radzi Teoretycznie mógł bym zakupić nowe nie fabryczne tyle że nie będzie wyświetlać na komputerze nazwa stacji, kontrolowanie radia z kierownicy i z panelu środkowego może być utrudnione lub nie możliwe (z tego co przeczytałem)jak i z itd. . Almere kupiłem kila dni temu i już zdążyłem zepsuć radio. I chciał bym żeby w środku zostało fabrycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Nie bedzie wyświetlać stacji na komputerze ale bedzie na swoim wyświetlaczu, sterowanie z kierownicy też można podpiąć, większość firm ma takie adaptery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pioolc Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Nie bedzie wyświetlać stacji na komputerze ale bedzie na swoim wyświetlaczu, sterowanie z kierownicy też można podpiąć, większość firm ma takie adaptery. Szukałem, tych adapterów nigdzie nie znalazłem do Nissana Almery z 2003 po FL :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.