muchamati2 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Witam mam pytanie wywalał ktos może juz katalizator w swoim autku?? Mam taki zamiar w mojej almerce 2.0 diesel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muchamati2 Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Hmm myslałem ze jaet tak jak w golfie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 no to ja bym nie myślał tylko klęknął i zobaczył czy jest .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Po moderatorze spodziewałbym się większej dbałości o poprawną polszczyznę na tym forum. mi tam nic Fire fox nie podświetla to raz jak Ci się składnia nie podoba to już trudno jak masz jakieś uwagi to pisz na PW po za tym piszesz nie na temat a jak widzę jakąś masakrę gramatyczną to staram się poprawiać swoją też w każdym razie nad pisaniem tego troszkę sie zastanawiałem jak to ma być i poszło jak poszło postaram sie poprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.