daniel_a Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 witam czy może miał ktoś z was taki problem jak ja przy skrecie obojętnie w która strone <podczas jazdy> słychać piszczenie już nie wiem gdzie celowac przód ok klocki tarcze tył ok bebny okładziny 1 klasa . wał nasmarowany <kalamitki> a przy skrecie słychać tak jak sie kółko kreci tak piska pomóżcie bo juz mi sie pomysły skonczyły pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 łożyska kół ,,? zapowietrzone hamule ?///?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 cześć dzięki za podpowiedz łożyska sa ok a powiedz mi co maja zapowietrzone hamulce?? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Piszczy tylne koło po wewnętrznej od skrętu z powodu blokady mostu LSD. wsłuchuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 .... może po prostu wyłącz przedni napęd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Piszczy tylne koło po wewnętrznej od skrętu z powodu blokady mostu LSD. wsłuchuj się i co proponujesz Dżem ????? .... może po prostu wyłącz przedni napęd OFF-ROADER daj spokój myślałem ze coś mądrzejszego napiszesz ale dzieki za inicjatywe jeszcze przypadkiem punkcik dla ciebie ale na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 i co proponujesz Dżem ????? Nic Kolego nie proponuję. To jest jeden z objawów prawidłowo działającej blokady. Nie jeden Ci jej w tym momencie zazdrości. Uwierz na słowo. Mnie też popiskuje i jestem happy bo może w terenie dupsko uratować. Poczytaj, przemyśl a potem analizuj bez paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 i co proponujesz Dżem ????? Nic Kolego nie proponuję. To jest jeden z objawów prawidłowo działającej blokady. Nie jeden Ci jej w tym momencie zazdrości. Uwierz na słowo. Mnie też popiskuje i jestem happy bo może w terenie dupsko uratować. Poczytaj, przemyśl a potem analizuj bez paniki. Dżem no chyba nie chcesz mi powiedzieć ze jak coś piska to jest ok wcześniej mi nie piskało i też było ok chyba że żle czytam . jeszcze raz jak jak jade bez załączonej blokady i skręcam to mi coś piszczy <20tyś temu nie piszczało> dobiega z tyłu auta pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 cześć dzięki za podpowiedz łożyska sa ok a powiedz mi co maja zapowietrzone hamulce?? pzdr. zapowietrzone hamule powodują to że klocki nie cofają sie do końca co może powodowac przy skrętach że klocek opada na tarcze i piszczy lub poprostu popiskuje ,, nie chodzi oczywiście o max zapowietrzenia ,,,taka sugestia ,,,, taka burza mózgów ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 zapowietrzone hamule powodują to że klocki nie cofają sie do końca co może powodowac przy skrętach że klocek opada na tarcze i piszczy lub poprostu popiskuje ,, nie chodzi oczywiście o max zapowietrzenia ,,,taka sugestia ,,,, taka burza mózgów ,,, hmm o może coś w tym jest tylko że z tyłu mam okładziny ale sytuacja podobna dzeki złote myśli sa najlepsze pzd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 OFF-ROADER daj spokój myślałem ze coś mądrzejszego napiszesz ale dzieki za inicjatywe jeszcze przypadkiem punkcik dla ciebie ale na zdrowie Jak już wyłączyłeś ten przód .... Sprawdź zbieżność , w Terrano lubi się samo przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi