Gość klawinski Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Czy blotnik z wersji z przed liftu pasuje do auta po lifcie?? Moj jest troszke wgnieciony a wczoraj znalazlem na szrocie calkiem niezly w tym samym (mam nadzieje) kolorze i jaki jest koszt wymiany w polsce tak na oko bo bede jechal do PL za dwa tyg i nie wiem czy nie bardziej bedzie sie oplacalo zrobic to na miejscu. EDIT: Jak sprawdzic kolor po numerze VIN, tzn ktore znaki mowia nam o kolorze i czy przed/po FL byly dokladnie te same kolory a dokladnie srebrny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protech Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 sama wymiana jest na pewno nie droga, na pewno nikt wiecej niz 100 zl nie wezmie, a moze znajdziesz taniej. Co do koloru to go oczywiscie nie sprawdzisz, na pewno bedziesz mial ten sam kod koloru skoro blotniki z dwoch srebrnych almerek, niestety odcienie moga sie roznic, moze uda Ci sie identyczny a moze lekko rozniacy sie, ciezko powiedziec. A blotnik z fl powinien pasowac. z tym, ze juz nie wiem jak kolory, czy po lifcie ten sam srebrny byl, zdaje mi sie ze jednak troche ciemniejszy, ale ciezko mi tak powiedziec jak obok nie mam dwoch samochodow tylko swoj jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klawinski Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 No wlasnie i tutaj przydaloby sie rozkodowanie VINu bo blotnik jest na srodku szrotu wciaz przyczepiony do autka i nie bardzo mam jak porownac a wyciagac na slepo tez mnie sie nie chce. Ale skoro mowisz ze powinien pasowac to polowa obaw z glowy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlee11 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam na stronie wpisz swój VIN i VIN auta na częsci http://japancars.ru/cat/nissan/ U mnie wychodzi coś takiego: VIN: SJNEDAN16U00-06714 Модель: EVHALEFN16TGABACAC Название: ALMERA UK MAKE Серия модели: N16E Дата выпуска: 02.2000 BODY: 3 DOOR HATCH BACK ENGINE: YD22DDT TYPE ENGINE AREA: CENTRAL EUROPE SPEC POWER: GRADE: EP2 TYPE TRANS: 5-SPEED MANUAL TRANS Код региона: EL1 Внешний цвет: KL0 <======== to jest kod koloru do porównania w obu autach Внутренний цвет: K Możesz też sprawdzić kody samych błotników czy są takie same http://japancars.ru/cat/nissan/index.php?x=BA1&vin=SJNEDAN16U0006714&cat=307&pn=5&gi=J&sec=630 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.