Gość dodka79 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Pomocy....proszę o info, gdzie w x-trail t20 znajduje się filtr przeciwpyłkowy.....za chińskiego Boga nic nie mogę znaleźć w instrukcji...kombinacje były różne....ale gdzie to wsadzić....NIE WIEM....pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Zakładam ze chodziło Ci o model T30 (a nie T20). To dla niego instrukcje wymiany znajdziesz pod tym adresem: Mikrofiltr T30 Jest to instrukcja dla wersji z kierownicą po prawej stronie, a więc trzeba ją czytać z odpowiednią poprawką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkozek Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Odpowiedź na pytanie gdzie jest filtr pyłkowy można odnaleźć w poście: link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angol Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 dzis przypadkiem znalazlem za schowkiem w nogach pasażera, trzeba wyjąć cala kieszeń i tam za białą zaślepką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkozek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 dzis przypadkiem znalazlem za schowkiem w nogach pasażera, trzeba wyjąć cala kieszeń i tam za białą zaślepką A ja właśnie chciałbym zakupić tą małą białą zaślepkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.