Gość redik Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam, W swoim xtrailu zauwazylem ze przy hamowaniu, zaraz po zatrzymaniu, czyli kiedy przód samochodu "podnosi" sie, slysze delikatnie skrzeczenie, pewnie amortyzatory. Czy macie tak samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość georg890 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 W moim jest podobnie, i tez sie zastanawiam nad przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mplaski Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Czesc, U mnie to samo a na przegladzie amortyzatory ok, obstawialbym bardziej uklad hamulcowy...... pozdr. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 To amortyzatory w serwisie ok bo działają prawidłowo a że skrzypią to jak widać standard nissana, u mnie skrzypią jak jadę po nierównej nawierzchni i jak otworze szybę to lekko słychać. Ja sie pozamykam to mam spokuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość redik Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Czesc, U mnie to samo a na przegladzie amortyzatory ok, obstawialbym bardziej uklad hamulcowy...... pozdr. M. W sumie to mnie pocieszyliscie, oznacza ze taki tam urok modelu. Eeee, nie chce mi sie wierzyc w układ hamulcowy. W czasie hamowania z dowolnej predkosci jest cisza kompletna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumacherek Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 u mnie nic nie słychać wydaje się amorki nie powinny skrzypieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radjan Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Mi skrzypiały w Primerze. Okazało się że skrzypi w miejscu górnego połączenia amorka z nadwoziem. Rozkręciłem, przesmarowałem, skręciłem i już cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.