Gość yeti74 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 witam ,mam pytanko odnosnie zarowek jakie do mijania a jakie do postojowych ,chodzi mi o symbole?z gory dzieki. witam ,mam pytanko odnosnie zarowek jakie do mijania a jakie do postojowych ,chodzi mi o symbole?z gory dzieki. dodam ze do p12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malylu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 witam ,mam pytanko odnosnie zarowek jakie do mijania a jakie do postojowych ,chodzi mi o symbole?z gory dzieki. dodam ze do p12 A jakie masz włożone? H1 , H4, H7 czy xenony? Trochę więcej danych samochodu kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jak Xenon to D2R na mijanie a tak to H7 na obydwu i W5W postojówki Temat taki juz jest z opisem wymiany http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/58810-wp12-lampy-przd-arowki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malylu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 OSR64210 żarówki Osrama np H7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 kupic musisz 4x h7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeti74 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 czemu 4x ,padla mi jedna mijania i jedna postojowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 nie no spoko mowie ze wchodza tam 4 zarowki po 2 na 1 lampe, ale powiem ze najlepiej jak wymieniasz parami bo moze sie przepalic automatycznie druga - ja tak mialem .... no i kijowo sie je wymienia mowie z gory ta przy akumulatorze masakra ...., co do postojowek tez musze wsadzic ale jakos nie mam ochoty tego rozbierac by sie dopchac do prawej strony (od kierowcy),zeby je wymieniec musisz miec rece jak hobbici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ciepłe białe diody do postojówek ,,i po sprawie na lata na przeglądzie nikt nawet nie pomyślał że to dioda poblask żółtawy co do reszty to chyba wsio jasne ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.