honnki Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Pomimo iż jest już kilka podobnych wątków ale w większości z nich po pewnym czasie rozmowa schodzi na tematy o ....... Maryni dlatego chciałbym założyć troszkę inny wątek i prosiłbym (jeśli oczywiście chcecie aby on w taki sposób i formie istniał) o opisywanie wizyt w serwisie według wzoru co myślę ułatwi nam wybór odpowiedniego serwisu dla naszych QQ. Zacznę od siebie: ADRES SERWISU: Przyguccy Inter Car ul. Przybyszewskiego 176/178 Łódz PRZYCZYNA WIZYTY: 1.stuki z prawej strony przód w czasie jazdy i na postoju podczas kręcenia kierownicą 2. zawieszenie- problem QQ 3. kilka razy zdarzyło się że nie chciał odpalić(kontrolki świeciły się normalnie bez przygasania) pomagało dopiero otwarcie maski lub klapy tylnej i zamiknięcie. 4. skrzypienie w czasie kręcenia kierownicą. CO ZROBIŁ SERWIS: Przyjęcie samochodu i w końcu z jazdą próbną po której Pan serwisant stwierdził iż naprawa będzie trwała około dwóch godzin ale dopiero jak rozkręcą będzie wiadomo co i jak ponieważ stuki nie były słyszalne. Ponad dwie godziny później odebrałem auto i co się okazało. Ad1 wymiana łożyska (nie pamiętam jak fachowo było to określone) w każdym razie usunięto. Ad2 wymiana amortyzatorów na nowe- w czasie drogi powrotnej dopiero teraz odczułem radość z jazdy Ad3 sprawdzenie immobilajzera, wiązki przewodów- czy naprawde usunięto to chyba dowiem się z czasem. Ad4 wymiana przekładni kierowniczej- nie mają na stanie (czas oczekiwania kilka dni)zobaczymy CENA - naprawa gwarancyjna MOJA OCENA nie chciałbym ich przechwalić ale naprawdę profesjonalne podejście do klijenta i w końcu nie czułem że skoro kupiłem tam auto to teraz jestem intruzem i mam nie zawracać....... Jeśli koledzy zechcecie opisywać swoje wizyty w serwisie to proszę dodawać od siebie inne kryteria tylko proszę żeby za jakiś czas nie pisać o czymś co nie dotyczy tego wątku. Celowo nie pisałem jaki mam silnik itp bo to każdy ma w swoim opisie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TZ_TeZet Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Bardzo byłbym wdzięczny za ocenę tych z Was, którzy być może serwisują auto w Warszawie róg Poleczki i Puławskiej (obok Statoila i Kentucky chicken). Jest to najbliższy serwis od Nowej Iwicznej i nie ukrywam, że pasowałoby mi serwisować się tam. Byłbym wdzięczny za ocenę tego właśnie serwisu, Z góry dzięx, TZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TZ_TeZet Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 No to odpowiedz proszę na moje pytanie. Chodzi mi o Twoje wrażenia i ocenę tego serwisu, Z góry dziękuje, TZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TZ_TeZet Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dzięki Ci serdeczne za odpowiedź. O to chodziło, TZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyro Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Bardzo byłbym wdzięczny za ocenę tych z Was, którzy być może serwisują auto w Warszawie róg Poleczki i Puławskiej (obok Statoila i Kentucky chicken). Jest to najbliższy serwis od Nowej Iwicznej i nie ukrywam, że pasowałoby mi serwisować się tam. Byłbym wdzięczny za ocenę tego właśnie serwisu, Z góry dzięx, TZ wielu doświadczeń z nimi nie mam, ale rzuć okiem na te posty: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65401-ocena-salonow-nissana/page__view__findpost__p__726095 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65401-ocena-salonow-nissana/page__view__findpost__p__742736 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Osobiście polecam J&G NISSAN w Warszawie przy Oczapowskiego. Rozpisałem się tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/57129-warszawa-jaki-polecacie-serwis/page-2?do=findComment&comment=954784 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginko75 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Alternatywa dla Polody Poznań to Rosiak Komorniki właśnie tu poradzili sobie ze szparą w kokpicie i mocno ją pomniejszyli a Polodiemu mówię Out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.