honnki Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Pomimo iż jest już kilka podobnych wątków ale w większości z nich po pewnym czasie rozmowa schodzi na tematy o ....... Maryni dlatego chciałbym założyć troszkę inny wątek i prosiłbym (jeśli oczywiście chcecie aby on w taki sposób i formie istniał) o opisywanie wizyt w serwisie według wzoru co myślę ułatwi nam wybór odpowiedniego serwisu dla naszych QQ. Zacznę od siebie: ADRES SERWISU: Przyguccy Inter Car ul. Przybyszewskiego 176/178 Łódz PRZYCZYNA WIZYTY: 1.stuki z prawej strony przód w czasie jazdy i na postoju podczas kręcenia kierownicą 2. zawieszenie- problem QQ 3. kilka razy zdarzyło się że nie chciał odpalić(kontrolki świeciły się normalnie bez przygasania) pomagało dopiero otwarcie maski lub klapy tylnej i zamiknięcie. 4. skrzypienie w czasie kręcenia kierownicą. CO ZROBIŁ SERWIS: Przyjęcie samochodu i w końcu z jazdą próbną po której Pan serwisant stwierdził iż naprawa będzie trwała około dwóch godzin ale dopiero jak rozkręcą będzie wiadomo co i jak ponieważ stuki nie były słyszalne. Ponad dwie godziny później odebrałem auto i co się okazało. Ad1 wymiana łożyska (nie pamiętam jak fachowo było to określone) w każdym razie usunięto. Ad2 wymiana amortyzatorów na nowe- w czasie drogi powrotnej dopiero teraz odczułem radość z jazdy Ad3 sprawdzenie immobilajzera, wiązki przewodów- czy naprawde usunięto to chyba dowiem się z czasem. Ad4 wymiana przekładni kierowniczej- nie mają na stanie (czas oczekiwania kilka dni)zobaczymy CENA - naprawa gwarancyjna MOJA OCENA nie chciałbym ich przechwalić ale naprawdę profesjonalne podejście do klijenta i w końcu nie czułem że skoro kupiłem tam auto to teraz jestem intruzem i mam nie zawracać....... Jeśli koledzy zechcecie opisywać swoje wizyty w serwisie to proszę dodawać od siebie inne kryteria tylko proszę żeby za jakiś czas nie pisać o czymś co nie dotyczy tego wątku. Celowo nie pisałem jaki mam silnik itp bo to każdy ma w swoim opisie. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TZ_TeZet Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Bardzo byłbym wdzięczny za ocenę tych z Was, którzy być może serwisują auto w Warszawie róg Poleczki i Puławskiej (obok Statoila i Kentucky chicken). Jest to najbliższy serwis od Nowej Iwicznej i nie ukrywam, że pasowałoby mi serwisować się tam. Byłbym wdzięczny za ocenę tego właśnie serwisu, Z góry dzięx, TZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TZ_TeZet Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 No to odpowiedz proszę na moje pytanie. Chodzi mi o Twoje wrażenia i ocenę tego serwisu, Z góry dziękuje, TZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TZ_TeZet Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Dzięki Ci serdeczne za odpowiedź. O to chodziło, TZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyro Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Bardzo byłbym wdzięczny za ocenę tych z Was, którzy być może serwisują auto w Warszawie róg Poleczki i Puławskiej (obok Statoila i Kentucky chicken). Jest to najbliższy serwis od Nowej Iwicznej i nie ukrywam, że pasowałoby mi serwisować się tam. Byłbym wdzięczny za ocenę tego właśnie serwisu, Z góry dzięx, TZ wielu doświadczeń z nimi nie mam, ale rzuć okiem na te posty: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65401-ocena-salonow-nissana/page__view__findpost__p__726095 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65401-ocena-salonow-nissana/page__view__findpost__p__742736 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meridion Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Osobiście polecam J&G NISSAN w Warszawie przy Oczapowskiego. Rozpisałem się tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/57129-warszawa-jaki-polecacie-serwis/page-2?do=findComment&comment=954784 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginko75 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Alternatywa dla Polody Poznań to Rosiak Komorniki właśnie tu poradzili sobie ze szparą w kokpicie i mocno ją pomniejszyli a Polodiemu mówię Out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.