wlad69 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 witam! tak jak w temacie-mam pekniete szklo w lewym reflektorz.czy da sie wymienic samo szklo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Gdzieś o tym czytałem na forum..musiałbyś poszukać ten temat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Gdzieś o tym czytałem na forum..musiałbyś poszukać ten temat.. szukalem poprzez szukajke forumowa ale nie znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav1975 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 witam! tak jak w temacie-mam pekniete szklo w lewym reflektorz.czy da sie wymienic samo szklo? nie - taką kiedyś dostałem odpowiedź od osoby, która zajmuje się naprawą reflektorów. Klosz z tworzywa sztucznego jest wklejony w lampę. Ale jeśli masz dużo czasu i drugą lampę, która ma pourywane uchwyty, to możesz się w to zabawić. Szlifierką musisz oczyścić swoją starą lampę z pozostałości klosza, a klosz z "dawcy" oczyścić z obudowy lampy. I wklej np klejem do wklejania szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.