Guest Mroczny_Tapczan Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Witam od ponad póltora roku posiadam słoneczko...niestety brak czasu spowodował że szykuje mi się nieuchronnie kapitalny remont blacharki i wymiana większości części... mam do was takie pytanie bo z tego co widziałem to przód sunny N14 i primery P10 jest bardzo do siebie podobny żeby nie powiedzieć że identyczny... czy ktoś z was może przekładał lampy, kierunki, grilla i zderzak od primery do słoneczka ?? chciałbym też wiedzieć czy dużo jest roboty i ewentualnego rzemiosła przy tym pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomek179 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 witaj obawiam sie ze przerobek bedzie wiecej niz Ci sie wydaje, primera na pewno jest szersza tak wiec ciecie i dopasowywanie nieuniknione, moim zdaniem totalnie sie to nie opłaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mroczny_Tapczan Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 właśnie tego się obawiałem...no cóż wrzuce wszystko oryginalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tofu Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 inne inne często oglądam suniacze i są mniejsze ,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.