rob620922 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Czy jest możliwość sprawdzenia autentyczności przebiegu Nissan Primera 2003 r. 2.2 DCI W/g wskazań licznika to około 80000 km Podam także nr. VIN może jest jakiś ślad serwisowania SJNBEAP12U0078834 Z góry dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 ja sprawdzałem u speców od "korekty" licznika, albo przez podpięcie pod komputera sprawdzić można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 nigdzie nie masz 100% zreszta przebieg nic nie mowi tutaj ze niebawem rozrzad trzeba bedzie robic , znajomy kupil a8 z 97r z przebiegiem uwaga 1mln 200 tys km oryginalny przebieg autko igla nastukal juz nim przez 2 lata 220 tys i nic sie nei dzieje wiec olejcie te przebiegi auto ma chodzic a to tylko cyfry na ktore nie macie wplywu btw jak dla mnie ma za mało, sam mam 2003 mam 172 tys kupilem w zeszle wakacje miala 158 tys i wydawalo mi sie strasznie mało . ale wiesz nie kazdy duzo jezdzi , martw sie raczej o to by ten 2,2 byl na lancuchu - japonczyk a nie francuz bo z nimi klopoty sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej__ Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 nigdzie nie masz 100% zreszta przebieg nic nie mowi tutaj ze niebawem rozrzad trzeba bedzie robic , znajomy kupil a8 z 97r z przebiegiem uwaga 1mln 200 tys km oryginalny przebieg autko igla nastukal juz nim przez 2 lata 220 tys i nic sie nei dzieje wiec olejcie te przebiegi auto ma chodzic a to tylko cyfry na ktore nie macie wplywu btw jak dla mnie ma za mało, sam mam 2003 mam 172 tys kupilem w zeszle wakacje miala 158 tys i wydawalo mi sie strasznie mało . ale wiesz nie kazdy duzo jezdzi , martw sie raczej o to by ten 2,2 byl na lancuchu - japonczyk a nie francuz bo z nimi klopoty sa Wszystkie dieslen 2,2 w Priemerze P12 sa konstrukcji japonskiej i maja lancuch rozrzadu! A co do tego przebiegu to jezeli nie jest to auto od pierwszego wlasciciela o cenie sporo powyzej sredniej to na 99,99% jest moooocno skrecony. PZdr, Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 tak chodzi mi o to by to byl silnik japonski nie francuski poniewaz 2,2 francuz to totalny niewypal ponoc, 1,9 im sie jeszcze udaly ale 2,2 padaka - tak mowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Czy jest możliwość sprawdzenia autentyczności przebiegu Nissan Primera 2003 r. 2.2 DCI W/g wskazań licznika to około 80000 km Podam także nr. VIN może jest jakiś ślad serwisowania SJNBEAP12U0078834 Z góry dziękuje pozdrawiam Witam Spytaj tutaj a może uzyskasz odpowiedz na swoje pytania. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/13936-historia-serwisowa-wg-vin/ Pozdrawiam tak chodzi mi o to by to byl silnik japonski nie francuski poniewaz 2,2 francuz to totalny niewypal ponoc, 1,9 im sie jeszcze udaly ale 2,2 padaka - tak mowia Witam Ja osobiście myślę ze 1.9 to większy niewypał niż 2.2, miałem osobiście 1.9 w Primce i Lagunie i oba sprawiały często problemy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 moze kwestia szczescia, co do laguny to slyszalem ze krolowa awarii :] ciekawe jak ta nowa laguna , ma plaszcz wodny na turbinie ciekawe jaka bedzie miala taka sprezarka zywotnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.