Gość fabek Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam kolegów i koleżanki. Rozglądam się za większym niż standardowy, ktoś orientuje się gdzie kupię, ewentualnie czy jest jakaś firma która robi na zamowienie baki? Chodzi o Navarkę z 2007, 2.5 dci. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Tak z ciekawości, o ile chcesz powiększyć bak i w jaki jest tego cel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabek Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Tak z ciekawości, o ile chcesz powiększyć bak i w jaki jest tego cel? Latam w długie trasy. Pojemność fajnie jakby była 180-200l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 widziałem coś takiego na rajdy4x4pl koszmarnie drogie ale jak będę miał trochę czasu zrobię sobie aluminiowy w miejsce koła zapasowego no i oczywiście napiszę jakie będą koszty na pewno nie więcej jak 2 tyś co do pojemności dodatkowy wyjdzie około70-80l i na seryjnych resorkach będzie dobrze kołysać pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwol Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 widziałem coś takiego na rajdy4x4pl koszmarnie drogie ale jak będę miał trochę czasu zrobię sobie aluminiowy w miejsce koła zapasowego no i oczywiście napiszę jakie będą koszty na pewno nie więcej jak 2 tyś co do pojemności dodatkowy wyjdzie około70-80l i na seryjnych resorkach będzie dobrze kołysać pozdro. A ja znowu zaproponuję punksgarage z Krakowa. Popatrz na porfolio - tam jest Navka przez nich przebudowana. Drugi bak to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 barwol, a gdzie dokładnie chcesz wstawić ten drugi bak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 180-200 najłatwiej i najtaniej będzie na pakę. Można też pomyśleć po drugiej stronie pod paką. Ja jak dalej latam to tankuje lpg i Pb jak nie ma czasu na przystanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.