Guest fabek Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Witam kolegów i koleżanki. Rozglądam się za większym niż standardowy, ktoś orientuje się gdzie kupię, ewentualnie czy jest jakaś firma która robi na zamowienie baki? Chodzi o Navarkę z 2007, 2.5 dci. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Tak z ciekawości, o ile chcesz powiększyć bak i w jaki jest tego cel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fabek Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Tak z ciekawości, o ile chcesz powiększyć bak i w jaki jest tego cel? Latam w długie trasy. Pojemność fajnie jakby była 180-200l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkaspaw Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 widziałem coś takiego na rajdy4x4pl koszmarnie drogie ale jak będę miał trochę czasu zrobię sobie aluminiowy w miejsce koła zapasowego no i oczywiście napiszę jakie będą koszty na pewno nie więcej jak 2 tyś co do pojemności dodatkowy wyjdzie około70-80l i na seryjnych resorkach będzie dobrze kołysać pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barwol Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 widziałem coś takiego na rajdy4x4pl koszmarnie drogie ale jak będę miał trochę czasu zrobię sobie aluminiowy w miejsce koła zapasowego no i oczywiście napiszę jakie będą koszty na pewno nie więcej jak 2 tyś co do pojemności dodatkowy wyjdzie około70-80l i na seryjnych resorkach będzie dobrze kołysać pozdro. A ja znowu zaproponuję punksgarage z Krakowa. Popatrz na porfolio - tam jest Navka przez nich przebudowana. Drugi bak to nie problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sygma Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 barwol, a gdzie dokładnie chcesz wstawić ten drugi bak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szczureczek Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 180-200 najłatwiej i najtaniej będzie na pakę. Można też pomyśleć po drugiej stronie pod paką. Ja jak dalej latam to tankuje lpg i Pb jak nie ma czasu na przystanki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.