Gość monia1ae Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam od pewnego czasu moje auto ma następujące objawy i nie wiem co z tym zrobić: a mianowicie po odpaleniu kilka chwil chodzi potem gaśnie jak wchodzi na obroty jest słabe do 3 tysięcy obrotów potem czuć jak zyskuje mocy co to może być? Dodam że po wyminie filtra powietrza troszkę się poprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam od pewnego czasu moje auto ma następujące objawy i nie wiem co z tym zrobić: a mianowicie po odpaleniu kilka chwil chodzi potem gaśnie jak wchodzi na obroty jest słabe do 3 tysięcy obrotów potem czuć jak zyskuje mocy co to może być? Dodam że po wyminie filtra powietrza troszkę się poprawiło a filtr paliwa też był wymieniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam od pewnego czasu moje auto ma następujące objawy i nie wiem co z tym zrobić: a mianowicie po odpaleniu kilka chwil chodzi potem gaśnie jak wchodzi na obroty jest słabe do 3 tysięcy obrotów potem czuć jak zyskuje mocy co to może być? Dodam że po wyminie filtra powietrza troszkę się poprawiło na PB czy LPG, jaka instalacje, jakie elementy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jak o 3tys obrotow to stawialbym na przeplywke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monia1ae Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 gaz sekwencyjny świeżo założony ale zobaczymy czy pomoże wymiana tej przepływki pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 gaz sekwencyjny świeżo założony ale zobaczymy czy pomoże wymiana tej przepływki pomoże jakia instalacja, daj jakieś zdjęcia, czy to co opisałaś działo się wcześniej czy dopiero po zamontowaniu LPG, kiedy muli na PB czy na LPG?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monia1ae Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 i na lpg i na pb jest to samo a instalacja lpg jest z tyłu pod silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) i na lpg i na pb jest to samo a instalacja lpg jest z tyłu pod silnikiem widzę, że może być ciężko chodzi nam o zdjęcia instalacji a więc jak zamontowane wtryski jak reduktor itp najlepiej spisz z karty gwarancyjnej co posiadasz Edytowane 31 Lipca 2010 przez GeorgeGt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 widzę, że może być ciężko chodzi nam o zdjęcia instalacji a więc jak zamontowane wtryski jak reduktor itp najlepiej spisz z karty gwarancyjnej co posiadasz toz to dopiero będzie wyzwanie tak jak GeorgeGT napisał pospisuj co masz pomontowane i porób zdjęcia, niekoniecznie musi to być wina przepływki tylko regulacji LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inz.damian Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Moim skromnym zdaniem zanim zaczniesz wydawac jakiekolwiek PLNy warto najpierw wyczyscic przeplywomierz i przepustnice(proces banalny, dodatkowo instrukcja na stronie glownej klubu), oraz odlaczyc na noc akumulator(celem resetu kompa), nic to nie kosztuje, zajmuje pol godz roboty, a na pewno nie zaszkodzi(chociaz wydaje mi sie jednak ze winowajca bedzie instalacja gazowa-a dokladnie jej zestrojenie/regulacja). pozdrawiem, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi